Bugün, 26 Kasım 2025 Çarşamba

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR!

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR!

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR!

 

Aybastı’da tarihi dönüşüm: İlçe genelinde altyapı ve üstyapı çalışmaları rekor hızla ilerliyor.

Aybastı’da son yılların en kapsamlı altyapı ve üstyapı yenileme hamlesi tüm hızıyla sürüyor. İlçenin uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu modern şehirleşme adımları, planlı bir şekilde bir bir hayata geçiriliyor. Belediye ekipleri hem altyapıda hem de üstyapıda yoğun bir mesai yürütürken, çalışmalar Aybastı’nın çehresini köklü biçimde değiştirmeye başladı.

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, AK Parti İlçe Başkan Vekili Emin Eren ve Belediye Meclis Üyesi Ramazan Güneysu ile birlikte sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Gündoğar, özellikle altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda devam eden kaldırım, parke ve yol yenileme çalışmalarına ilişkin ekiplerden detaylı bilgi aldı. Yeni çalışma alanı olan İlhan Caddesinde ekiplerin titizlikle yürüttüğü çalışmaları adım adım takip eden Gündoğar, gerekli görülen noktalarda yönlendirmelerde bulundu.

İlçenin uzun vadeli bir dönüşüm sürecinden geçtiğini vurgulayan Başkan Gündoğar, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının tamamen yenilendiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Aybastı’mız çok önemli bir değişim ve yenilenme döneminden geçiyor. Altyapıda yıllardır beklenen tüm yenilemeleri tamamladık. Şimdi üstyapıda da planladığımız çalışmaları kararlı adımlarla sürdürüyoruz. Amacımız günü kurtarmak değil; vatandaşlarımızın uzun yıllar sorunsuz kullanabileceği, sağlam ve modern bir şehir düzeni oluşturmak.”

Sahada fedakârlıkla görev yapan belediye ekiplerini ziyaret ederek kolaylıklar dilediklerini ifade eden Başkan Gündoğar, ilçe halkının yaşam standartlarını yükseltmeye kararlı olduklarını söyledi. Gündoğar, bu kapsamda her bir Aybastılı vatandaşın:

  • Temiz ve güvenli içme suyuna,
  • Sağlam, konforlu ve güvenli yollara,
  • Modern şehir yaşamına

layık olduğunu belirterek çalışmaların bu anlayışla yürütüldüğünü kaydetti.

Aybastı’nın sokakları, caddeleri ve sosyal alanlarıyla birlikte adım adım yenilendiğini ifade eden Başkan Gündoğar son olarak, projelerin ilçeye kazandırılmasında büyük destek sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

Yenileme ve düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Aybastı’nın hem estetik açıdan hem de şehircilik standartları bakımından çok daha güçlü bir konuma ulaşması hedefleniyor.



  • Çarşamba 12.6 ° / 0.7 ° Güneşli
  • Perşembe 13.5 ° / 0 ° Güneşli
  • Cuma 13.8 ° / 0 ° Güneşli