Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

BAŞVURULAR BAŞLAD

BAŞVURULAR BAŞLAD

Türkiye münazara ligi yarışmaları başvuruları başladı.

Türkiye Münazara Ligi 2024 yarışmaları için başvurular başladı. Gençlerin kendilerini ifade etme ve eleştirel düşünme yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan bu organizasyon, lise ve üniversite kategorilerinde gerçekleştirilecek. Yarışmaya katılmak isteyen 13-25 yaş arası iki kişilik takımlar halinde gençler, 30 Eylül 2024 tarihine kadar başvurularını Ordu Gençlik Merkezleri aracılığıyla yapabilecek.

Yarışmanın ilk aşaması olan Ordu il finalleri için son başvuru tarihi 30 Eylül 2024. Ardından, 21 Ekim – 11 Kasım 2024 tarihleri arasında çevrimiçi olarak bölge finalleri düzenlenecek. Türkiye Finali ise 28 Kasım – 2 Aralık 2024 tarihlerinde Mersin’deki Mehmet Akif Ersoy ve Fatih Sultan Mehmet Gençlik Kamplarında yüz yüze gerçekleştirilecek.

Türkiye finallerinde dereceye girenler için oldukça cazip ödüller sunuluyor. Birincilere dizüstü bilgisayar, ikincilere akıllı telefon, üçüncülere tablet ve dördüncülere akıllı saat hediye edilecek.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, yarışmayla ilgili olarak, “Gençlerimizin özgüvenlerini artıracak, fikirlerini daha iyi ifade etmelerini sağlayacak bu gibi organizasyonlar, onların kişisel ve akademik gelişimine büyük katkı sağlayacaktır. Ordu’da gençlerimizin bu fırsattan en iyi şekilde yararlanmasını diliyorum” dedi.

Başvurular ve detaylı bilgi için Ordu Gençlik Merkezleri (Altınordu, Gülyalı, Fatsa, Ünye) ile iletişime geçilebilir. 

Haber Merkezi

 



  • Cuma 24.1 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 23.3 ° / 14.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı