Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

“BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRDIK”

“BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRDIK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu ilçe danışma kurulu toplantısı gerçekleşti.

CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, “İlçemizin 22 merkez mahallesinin 21’İni kırmızıya boyadık. Karşıyaka, Bucak, Şahincili, Nizamettin mahallesinde kazandık. Bugün geldiğimiz noktada Altınordu’da Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandırdık” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi. TESK Otel Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Dr. Mustafa Adıgüzel, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana, ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. 

“BİZ HER ALANDA OLDUĞUMUZU ORDULULARA GÖSTERDİK”

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, Cumhuriyetin ve partilerinin 2. yüzyılında Altınordu Belediyesini kazanmanın sevinci ve sorumluluğu ile partililerin karşısına çıktığını söyledi.

16 Eylül 2023’te yapılan kongrenin ardından ilçe başkanlığı görevine getirildiğini belirten Gürsoy, yaptıkları çalışmayla partilerini olağan anlayıştan çıkarttıklarını ifade etti. 

Gürsoy, “Biz her alanda ve her yerde olduğumuzu tüm Ordu’ya, Ordululara gösterdik. Artık eski Cumhuriyet Halk Partisi’nin olmadığını, sadece binaya giderek oradan olan biteni izleyen bir Cumhuriyet Halk Partisi olmadığını, halkla iç içe olan bir Cumhuriyet Halk Partisinin geri geldiğini başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere herkese gösterdik. Sadece partimizin genel başkanlığında değil, parti politikamızda meydana gelen değişimi herkese hissettirdik” diye konuştu.

“KIRSALDA CHP’NİN OYU YOK ALGISINI YIKMAYI BAŞARDIK”

Partilerinde yaşanan değişimle yeniden bahar geleceğine inandıklarını belirterek, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybetmiş, gerek partimize oy veren halkımızda gerekse de partimizde seçimleri kaybetmenin vermiş olduğu bir çöküş vardı. Bizim bu çöküşü ortadan kaldırmamız gerektiğini, önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanmamız gerektiğinin öneminin bilincindeydik. İşimizin zor olduğunu, ancak bu zorluğun partimizin üstesinden geleceğine inanıyorduk. Partimizdeki değişimle birlikte yeniden baharın geleceğine inandık. Bu inancı tüm küskünlerimize anlattık. Onların da bu bahara inanmasını sağladık. İyi bir strateji ortaya koyduk. Dedik ki; kırsal mahalle ziyaretlerimize ağırlık verelim. Her gün kırsal mahallelerimizdeki halkımızla bir araya geldik. Partimizle ilgili geçmişten gelen “kırsalda CHP’nin oyu yok” algısını yıkmayı başardık. Gece-gündüz kırsal mahallelerde partimizin oyunu arttırmak için çaba sarf ettik. Bir mahalleye en az 2 kere gittik. Artık kırsallar AK Partinin kalesi değil, o kaleler çift kale” şeklinde konuştu.

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ BAYRAĞINI DALGALANDIRDIK”

Gürsoy, ilçe merkezindeki 22 mahalleyi kırmızıya boyadıklarına dikkat çekerek, “İlçemizin 22 merkez mahallesinin 21’ini kırmızıya boyadık. Karşıyaka, Bucak, Şahincili, Nizamettin mahallesinde kazandık. Bugün geldiğimiz noktada Altınordu’da Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandırdık. Algılara, operasyonlara, trollere, yandaşlara rağmen 9 bin oy geriden başladığımız seçimlerde 15 bin gibi bir fark atarak Altınordu Belediyesi’ni kazanmayı başardık” ifadelerinde bulundu.

Bulut Gürsoy, seçim sürecinde emeği geçen tüm partililere teşekkür ederek, başarının sadece kendi yaptıkları çalışmalarla değil, her bir partilinin verdiği destek ve mücadeleyle birlikte geldiğini sözlerine ekledi.

Haber: Müberna AVCI



  • Pazar 25.9 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 28.3 ° / 17.3 ° Güneşli