Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BEAUTY LİFE ORDU’DA GÜZELLİĞİN ADRESİ

BEAUTY LİFE ORDU’DA GÜZELLİĞİN ADRESİ

 

4 yıldır alanında deneyimli uzman estetisyenleriyle Ordu’lulara hizmet veren Beauty Life Ordu Güzellik Merkezi Sahibi Yadigar Özer ile sağlıklı bir cilt bakımından ve yaptıkları hizmetlerden konuştuk.

Dilek TİRYAKİ: Sahibi olduğunuz Beauty Life Ordu Güzellik Merkezi hakkında bize bilgi verir misiniz?

Yadigar ÖZER: 2017 Kasım ayında kurularak yaklaşık 4 yıldır hizmet veren bir güzellik merkeziyiz. Güzellik deyince Ordu’da adından söz ettiren bir Güzellik Merkezi olduk. Çalışanlarımız, konusunda deneyimli uzman estetisyenlerdir. Yapılan tüm işlemlerimizin her zaman arkasında olan bir güzellik merkeziyiz. Misyonumuz, kişiye özel doğru bakım ve profesyonel uygulamalarla Kadının doğal ışıltılısını ön plana çıkartmak.

D.T.: Bize Beauty Life Ordu Güzellik Merkezi’nde sunduğunuz hizmetleri sayar mısınız?

Y.Ö.: Epilasyon, Soğuk Lipoliz, Cilt Bakımı, Kalıcı Makyaj, İpek Kirpik, Kirpik Lifting, İğneli Epilasyon, Leke Tedavi, Kaşbıyık, Ağda gibi hizmetlerimiz alanında uzman estetisyenler tarafından yapılmaktadır.

D.T.: Lazer Epilasyon’dan bahsettiniz, son zamanlarda popüler olan bu epilasyonu açıklar mısınız?

Y.Ö.: Lazer Epilasyon, vücuttaki istenmeyen kılların köklerinin lazer ışınları ile yok edilmesi işlemidir. Bizde iki çeşit lazer epilasyon sistemi var.

Birincisi buz başlıklı magis eis.’dir. Bu epilasyon sistemi etkili ve kalıcı bir lazer epilasyon sistemidir. Acı, Ağrı ve yanma olmayan bu sistemi 4 mevsim uygulayabiliyoruz. İnce kıllarda da etkili bir sistem. Takriben 1,5 yıl civarında %80 sonuca ulaşıyoruz.

İkinci Lazer Epilasyon Sistemi ise Alex Plus’dur. Yeni çıkan bir yöntem olan bu sistemde 3 boyutlu lazer epilasyon teknolojisi kullanılıyor. Alex Plus sistemini diğer epilasyon teknolojilerinden farklı ve etkin kılan en büyük özelliği; 3 boyutlu teknolojisiyle kılı tamamen tahrip edebilmesidir. Ayrıca kişiye özel aparatı sayesinde daha hijyenik bir uygulama yapılabiliyor. Geliştirilmiş entegre soğuk hava sistemi ile çok daha konforlu ve acısız bir yöntemdir.

D.T.: Soğuk Lipoliz’den bahsettiniz. Nedir ve nasıl bir işlev görür, bilgi verir misiniz?

Y.Ö.: Soğuk Lipoliz, Bölgesel İncelme olarak bilinir. Burada yapılan işlem vücudun istenmeyen bölgelerinde oluşan fazla yağ hücrelerini dondurarak işlemsiz hale getirmektir. İşlevini yitiren yağ hücreleri parçalanarak lenfstik yollardan vücuttan atılır. Uygulama esnasında herhangi bir acı duyulmaz. Kadın ve erkek herkese uygulanabilir.  Uygulama alanları; göbek, basen, kollar, kalça, sırt, baldır ve bel bölgesidir.

Soğuk Lipoliz de iki türde uygulanır. İlki pasif jimlastik (sıkılaştırma) uygulamasıdır. Vücutta çalışmayan kaslarımızın radyo dalgaları ile hareketlenmesini sağlar. Kalp pili olanlara ve hamilelere uygulanmaz. İkincisi ise Lenf drenoji’dir. Lenf drenoj masajı, lenf dolaşımını hızlandırarak ödem ve toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olan masaj türüdür.

D.T.: İğneli Epilasyon dediniz. Nasıl bir epilasyon oluyor?

Y.Ö.: İğneli Epilasyon, tüy köklerini iğne yardımı ile birlikte elektrik akımı kullanılarak yakılmasıdır. Lazerin görmediği beyaz kıllar ve sarı kıllarda çok etkili bir yöntemdir.

D.T.: Cilt Bakımında ne gibi hizmetler sunuyorsunuz, cilt bakımı olarak neler yapılıyor?

Y.Ö.: Cildi iyileştirmek için düzenli olarak uygulanan bakımların tümüne cilt bakımı diyebiliriz. Bu bakımların içine temizleme, nemlendirme, maske gibi cildin yararına olan tüm bakımlar girer. Bizim yaptığımız cilt bakımı medikal cilt bakımıdır. Yüzün deri altındaki siyah nokta, yağ bezelerinin temizliği yapılır. Sonrasında kişinin cilt yapısına uygun maske uygulanması yapılır. Cilt temizlendikten sonra işlem bitirilir.

D.T.: Son olarak okuyucularımıza neler söylemek istersiniz?

Y.Ö.: Diğer hizmetlerimiz olarak; Kiprik Lifting yani Kaş Kontur, İpek Kirpik, Ağda, Kaş Tasarım işlemlerimiz de mevcuttur. Geniş ve rahat salonlarımızda her türlü kişisel bakımı yaptırabilirsiniz. Burada kendinizi evinizde gibi hissedecek ve yenileneceksiniz. Düğünler öncesi bütün gelin adaylarını da güzellik merkezimize bekliyoruz. Sağlıklı bir cilt sağlıklı bir hayatın göstergesidir.

Özel Röportaj: Dilek TİRYAKİ



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı