Tarih: 21.07.2020 09:23

“BEDELİ ÖDEMEK ŞEREFTİR!”

Facebook Twitter Linked-in

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, açıklamaları nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi’nden kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi. Enginyurt yaptığı ilk açıklamada, "Fındık üreticisinin hakkını savunmak vatanı savunmak gibidir" dedi.

BAKANIN REKOLTE AÇIKLAMASINA TEPKİ

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, fındık üreticisinin hakkını savunarak fındıkta oynanan oyunları deşifre etmişti. Milletvekili Enginyurt, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Rekolte açıklamasına tepki göstererek AK Parti'yi eleştirerek AK Parti tarafının Cumhur ittifakı olan 'MHP'yi yok saydığını' iddia etmişti. "Cumhur İttifakı'ndan başka bir şey söylemiyoruz" diyen Enginyurt, "Biz her söze başladığımızda Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz. Ama bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar" dedi ve ardından Milletvekili Enginyurt, MHP'den ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

“ÜRETİCİNİN HAKKINI SAVUNMAK ŞEREFTİR”

Milletvekili Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Fındık üreticisinin hakkını savunmak, vatanı savunmak gibidir. Fındıkta oynanan oyunlara karşı durmanın bedeli ağır da olsa; bu bedeli ödemek Ordulular adına şereftir. Şerefin tavizi olmaz. MHP, vazgeçilmez sevdamdır.” Diyerek paylaştı.

MHP’DEN İHRACI İSTENİYOR

MHP’den yapılan açıklamada MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "Açıklamaları nedeniyle Cemal Enginyurt, MHP'den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmiştir" şeklinde konuştu. Haber: Dilek TİRYAKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —