Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BEKLENMEDİK GOL!

BEKLENMEDİK GOL!

Gaziantep Asyaspor maçına çok iyi hazırlanarak çıktıklarını belirten Ünye Gücü Kadın Futbol Takımı Antrenörü Muhammet Kışla; “Rakibimizin gücünü ve bizi hangi bölgelerden zorlayacaklarını biliyorduk” dedi.

“Tüm hazırlıklarımızı buna göre yapmıştık” diyen Kadın Futbol Takımı Antrenörü Muhammet Kışla; “Saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyorduk. En önemlisi kazanmak için sahaya çıkmıştık ve 10.dakikada golü de bulduk. 20. dakikada önlem aldığımız bölgeden gelişen atakta burayla ilgili yaptığımız görevlendirmenin bir anlık ihmal edilmesi sonrası kalemizde beraberlik golünü gördük” diye konuştu. 

Kışla, “İlk yarı soyunma odasına 1-1 beraberlikle gitmeyi planlarken serbest atışta maalesef kalemizde beklenmedik bir gol daha gördük. İkinci yarı oyunu rakip yarı alana yıkmak ve beraberlik golü bulmak istiyorduk ki, maalesef kaleci ve savunma anlaşmazlığı bir gol daha yememize neden oldu. İki farklı geriye düştükten sonra oyuna hakim olduk ve rakip kalede pozisyonlar bulduk. Ancak bunları gole çeviremedik ve karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldık” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false