Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BEKYÜREK, BAYRAK TÖRENİNE KATILDI

BEKYÜREK, BAYRAK TÖRENİNE KATILDI

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, bayrak törenine katılmak ve incelemelerde bulunmak amacıyla Altınordu Ortaokulunu ziyaret etti.

Okul Müdürü Mahmut Güler ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekyürek, bayrak töreni öncesinde öğrencilere hitap etti, ardından öğretmen ve öğrencilerle bayrak törenine katıldı.

Okul Müdürü Mahmut Güler'den okulun genel durumu hakkında bilgi alan Müdür Bekyürek, okulun birimlerini gezerek incelemelerde bulundu. Okulun kantin biriminde incelemelerde bulunan Bekyürek, gıda ürünlerini tek tek inceledi. Sınıfları ziyaret edip öğrencilerle sohbet etti, teneffüste öğrencilerle oyun oynadı. Öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinlemek amacıyla öğretmenler odasında kısa bir toplantı yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek: "Yaptığımız işin zorluğunu ve yükümlülüğünü biliyorum, ilçe milli eğitim müdürü olarak elimden gelen desteği sizlere vereceğimi, eğitim camiamızın diyalog ve birlikteliğini sürekli kılmak için özellikle çaba sarf ettiğimi bilmenizi isterim." dedi.

Okul yönetici ve öğretmenlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false