Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

BEKYÜREK, FİNALİST ÖĞRENCİLERLE!

BEKYÜREK, FİNALİST ÖĞRENCİLERLE!

Ordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Ankara’da finalist öğrencilerle birlikte.

MEB ile TÜBİTAK iş birliğinde düzenlenen Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması'nın final aşamasında sunum yapmaya ve sergiye Altınordu ilçesinden 4 proje davet edilmişti. Yarışmanın final sergisi ve ödül töreni, 26-29 Aralık 2022 tarihleri arasında Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlendi.

Final yarışmasına Ordu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Hasan Berat Kılıçkaya, Yusuf Bayırtarla, Burak Eren Sağlamer, Ege Çağlar Öztürk ile Baha Harun Büyükkol ile Ordu Fen Lisesi öğrencileri İclal İlayda Zengin, İlayda Bindaş ile danışman öğretmenleri Tuncay Yılmaz, Halil Ulutaş ve Zekeriya Demetgül davet edildi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, final sergisi ve ödül törenine katılan öğrenci ve danışman öğretmenleri Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde ziyaret etti. Öğrenci ve danışman öğretmenlerle tek tek ilgilenen Müdür Bekyürek, öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı. Final yarışmalarında öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyip kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: Müberna AVCI

 



  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 15.8 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu