Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BEKYÜREK’TEN OKUL ZİYARETİ!

BEKYÜREK’TEN OKUL ZİYARETİ!

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, yeni yılın ilk mesai gününde Durugöl Ortaokulunu ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Durugöl Ortaokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Mecit Gündüz ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Müdür Bekyürek, öğretmen ve öğrencilerle bayrak törenine katıldı. Okul Müdürü Mecit Gündüz'den okulun genel durumu hakkında bilgi alan Bekyürek, okulun birimlerini gezerek incelemelerde bulundu. Sınıfları ziyaret edip öğrencilerle sohbet etti, teneffüste öğrencilerle satranç oynadı. Öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinlemek amacıyla kısa bir toplantı yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekyürek: "Meşakkatli bir meslek icra ediyorsunuz. İlçe milli eğitim müdürü olarak öğretmenlerimize destek olmak, görüş ve önerilerini dinlemek, sohbet etmek amacıyla okullarımıza ziyaret gerçekleştiriyorum. Yapacağınız tüm çalışmalarda yanınızdayım, bunu bilmenizi isterim. Bugüne kadar yaptığınız çalışmalar için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekyürek, okulda bugüne kadar yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaların planlanması amacıyla okul yöneticileriyle toplantı yaptıktan sonra okuldan ayrıldı.

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı