Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN TEPE’YE GÖREV

BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN TEPE’YE GÖREV

BAŞKAN TEPE DE GÖREV ALDI

 

8- 12 Nisan 2021 tarihlerinde Türkiye Belediyeler Birliği ve T.C. İç Anadolu Belediyeler Birliği işbirliğinde Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Antalya’da tamamlandı. Toplantıda İç Anadolu Belediyeler Birliğinin 63. Olağan Meclis Toplantısı da gerçekleştirilerek birliğin yönetim ve organlarına üye seçimi yapıldı. Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe de görev alarak Plan ve Bütçe Komisyonu’na seçildi.

 

BİRLİKLER ARACILIĞIYLA İLÇEMİZE DESTEK SAĞLIYORUZ

Gülyalı Belediyesi’ni ülke genelinde farklı kurum ve kuruluşların temsilcisi haline getirerek ilçeye kaynak sağlamaya gayret gösterdiğini ifade eden Başkan Tepe, “Saha ekipman ve araçlarımızın önemli bir bölümünü belediye bütçemize yük etmeden ilçemize kazandırıyoruz. İç Anadolu Belediyeler Birliğimizin komisyonlarında bizlere de görev ve sorumluluk yükleyen birliğin kıymetli belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. İlçemiz Gülyalı’ya değer katmak için bu türden faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.

 

GÖREV DAĞILIMLARI TAMAMLANDI

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar birliğin başkanlığına yeniden seçilirken; Meclis Katip üyeliğine Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar, Yeşilgölcük Belediye Başkanı  Ramazan Tuncay, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp; 1. Başkan Vekilliğine Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner; 2. Başkan Vekilliğine Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa; Encümen Üyeliğine Odunpazarı Belediye Başkanı Av Kazım Kurt, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kınık Belediye Başkanı Güven Arslan ve Plan Bütçe Komisyonu üyeliklerine Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altuntaş, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun seçildi. Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false