Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BELGE TAKDİM TÖRENİ YAPILDI

BELGE TAKDİM TÖRENİ YAPILDI

Meyve ve sebzede iyi tarım uygulamaları kursu belge takdim töreni düzenlendi.

Millî Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğinde gerçekleştirilen “Köy Yaşam Merkezleri Projesi” kapsamında Altınordu İlçesi Yemişli Mahallesinde kullanılmayan Yemişli İlkokulu köy yaşam merkezine dönüştürüldü.

Altınordu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Yemişli Mahallesi Köy Yaşam Merkezinde vatandaşlara yönelik Meyve ve Sebzede İyi Tarım Uygulamaları düzenlendi. Kursa katılan 21 vatandaş eğitimlerini tamamlayarak belge almaya hak kazandılar. Meyve ve Sebzede İyi Tarım Uygulamaları Kursunu tamamlayarak belge almaya hak kazanan kursiyerler için Yemişli Mahallesi Köy Yaşam Merkezinde belge takdim töreni düzenlendi.

Belge takdim törenine Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürü Hürrem Tanrıverdi, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zeki Özkan, Yemişli Mahalle Muhtarı Gökhan Baştuğ, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Törende bir konuşma yapan Kaymakam Karahan konuşmalarında, kursun düzenlenmesinde emeği geçenleri ve kursiyerleri tebrik etti, kursiyerlere belgelerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kaymakam Karahan’ın konuşmalarının ardından kursiyerlere plaketleri takdim edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli