Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BİR DARBEDE DOĞALGAZDAN!

BİR DARBEDE DOĞALGAZDAN!

KARA KIŞ GELMEDEN FATURA TAVAN YAPTI!

Geçtiğimiz yılın Mart ayından bu yana virüs ile mücadele eden vatandaşların yaşadıkları strese bir de doğalgaz faturaları eklendi.

 

VATANDAŞ İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMAZ HALE GELDİ!

2020 yıldan bu yana Çin’den Türkiye’ye yayınlan ve gerek ekonomik gerekse psikolojik olarak her kesimi etkileyen Covid-19 salgınında, vatandaşlar bir şokta gelen kabarık faturalarda yaşadı. Covid-19 salgınının önüne geçebilmek adına getirilen kısıtlamalarla eve kapanan vatandaşlar, gelen faturalar karşısında çılgına döndü. Ocak ayına girmemize rağmen kar düşmeyen Ordu’da daha şimdiden fatura bedelleri 1000 TL’ye dayandı. Kara kış gelmeden 700 TL Doğalgaz faturaları ile karşılaşan vatandaşlar, temel tüketim ürünlerinden sonra bir darbe de faturalardan yedi.

 

VATANDAŞIN MÜCADELESİ BÜYÜK!

 Temel tüketim ürünlerindeki fahiş fiyatlar karşısında ezilen Vatandaşlara birde doğalgaz, elektrik ve su faturaları eklenince çoğu kişi mücadele edemez duruma geldi. Karın düşmediği bu aylarda yüksek fatura fiyatları vatandaşları bir hayli zora soktu.

 

VATANDAŞ TEK ODADA YAŞAMAYA BAŞLADI!

Covid-19 salgınıyla oldukça zor günler geçiren vatandaşlar, ay sonuna varabilmek için tasarruf sağlamaya çalışsa da nafile. Kabarık gelen faturaların önüne geçebilmek adına tek odada yaşamaya başlayan aile üyelerine bu da yeterli olmadı.

Özel Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu