Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BİR DESTEK DE ULUBEY’DEN!

BİR DESTEK DE ULUBEY’DEN!

Hayırsever iş insanları Erol ve Erdal Gürsoy kardeşler tarafından Ulubey Anadolu Lisesi’ne 109 kişilik konferans salonu yapılacak.

Ulubey Anadolu Lisesi’ne yapılacak 109 kişilik konferans salonu için Valilik makamında protokol imzalandı. 

Hayırsever iş insanları Erol ve Erdal Gürsoy kardeşler tarafından Ulubey Anadolu Lisesi’ne yaptırılacak 109 kişilik konferans salonu protokol imza töreninde konuşan Vali Sonel, “Göreve başladığımızda Ordu’muzda 66 okulumuzun deprem riski vardı ve bu okulların tamamının yakılması, yıkılan okulların yerine de yeni okulların yapılması gerekiyordu. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Milli Eğitim Bakanlığımızın ve hayırseverlerimizin desteğiyle şu ana kadar 57 okul, 790 dersliğe ulaştık. Hayırsever iş insanlarımız Erdal ve Erol Gürsoy kardeşler de, babalarının adına Ulubey Anadolu Lisesi’ne 109 kişilik konferans salonu yapacaklar. Allah razı olsun diyoruz” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından, Ulubey Anadolu Lisesi’ne yapılacak 109 kişilik konferans salonunun protokolü, Vali Tuncay Sonel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve hayırsever iş insanı Erdal Gürsoy arasında imzalandı. 

Protokol imza töreninde, Ulubey Kaymakamı Soner Divli ve Ulubey İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Zorba da hazır bulundu.

Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false