Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BİRE BİR İLGİLENİYOR!

BİRE BİR İLGİLENİYOR!

Vali Muammer Erol, hane ziyaretlerini sürdürüyor.

Her fırsatta şehit ailelerini, gazileri, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Vali Muammer Erol, bu maksatla yaptığı hane ziyaretlerini sürdürdü.

Vali Muammer Erol, Altınordu ilçesi Kayadibi mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi ile iki engelli vatandaşımızı evlerinde ziyaret etti.

Altınordu Kayadibi mahallesinde yaşayan 71 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Mustafa Kemal Şensoy’u evinde ziyaret eden Vali Erol, Gazimiz ve ailesiyle hasbihal ederek, yakından ilgilendi ve  bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Kıbrıs Gazisi Mustafa Kemal Şensoy, “Yaptığınız ziyaretle bizleri onurlandırdınız. Çok memnun olduk. Allah sizden razı olsun, yolunuzu açık etsin” diyerek, duygularını dile getirdi.

Vali Muammer Erol, Kayadibi mahallesinde ikamet eden engelli vatandaşlarımız Serhat Öztürk ile Necmiye Giden’i de evlerinde ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerekli yardımların yapıldığı 40 yaşındaki engelli Serhat Öztürk ile 61 yaşındaki engelli Necmiye Giden adlı vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Erol, ailelerin sıkıntılarının giderilmesi için beraberinde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan’a talimat verdi.   

Vali Muammer Erol’un hane ziyaretleri programında Kayadibi Muhtarı İnanç Öztürk de hazır bulundu.

Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı