Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

“BİRLİK OLURSAK VİRÜSÜ YENEBİLİRİZ”

“BİRLİK OLURSAK VİRÜSÜ YENEBİLİRİZ”

Ünye’de, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile etkin mücadele kapsamında "Sağlık için hepimiz için" denetimi yapıldı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda, koronavirüsle mücadele kapsamında gerçekleştirilen “Sağlık için hepimiz için" denetiminde yaptığı açıklamada, “Temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz etmektedir. Hep birlikte el ele verirsek, birlik olursak virüsü yenebiliriz.” dedi.

Tüm Türkiye’yle birlikte eş zamanlı olarak yapılan denetimlerde, hijyen, maske, sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını denetlendi. Denetimlerde işletmelerin genel sağlık kurallarına dikkat ettikleri gözlendi.

Market, kıraathane, berber, fırın, pastane, restoran gibi bir çok işyeri büyük bir titizlikle denetlenirken Kovid-19 ile etkin mücadele için hijyen, sosyal mesafe ve maske kuralarının hayati önem arz ettiği vurgulandı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’da, denetimlere bizzat katılarak vatandaşlardan kurallara harfiyen uymalarını istedi.

Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri birlikte denetim yapan Başkan Tavlı, kurallara uyan işletme sahiplerine teşekkür ederken tedbiri elden bırakmamalarının çok önemli olduğunu söyledi.

“BUNU BAŞARACAK GÜCÜMÜZ VAR”

Kurallara uymanın hayati önem taşıdığını ifade eden Ünye Belediye başkanı Hüseyin Tavlı, "Tüm denetim ekiplerimizle sahadayız. Görevlilerimiz, esnafımız, hemşerilerimiz, sağlık çalışanlarımız el ele verirsek, birlik olursak virüsü yenebiliriz. Ünye olarak bunu başaracak gücümüz var. Sağlık için hepimiz için maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edelim. Kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelede başarı için büyük önem arz etmekte.” dedi. Haber: Dilek TİRYAKi



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false