Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

“BİZE AKTARILAN SIKINTILAR VAR”

“BİZE AKTARILAN SIKINTILAR VAR”

“BİZE AKTARILAN SIKINTILAR VAR”

Oto galericilerin şikâyetlerini dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Atila Şahin, “Yeni otogar projesinde siyasi sorumlu kim?” dedi.

“BU PROJELERİN NELER OLACAĞINA İLİŞKİN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ”

Eski otogar ve arkasındaki eski sanayi için nasıl bir proje hazırlandığını soran Başkan Şahin, “Yeni otogarın yapılmasından sonra eski otogar ve arkasındaki eski sanayi ile ilgili bir kentsel dönüşüm çalışması başladı. Birtakım bilgiler verilmeye çalışılıyor fakat sonuçta proje nasıl bir proje olacak, oralara neler yapılması düşünülüyor ve ne öngörülüyor bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı. Üstüne üstük bu açıklamaları yapan insanların da bir siyasi sorumluluğu yok. Bu işin siyasi sorumluluğunu üstlenen kişilerin, bu projelerin neler olacağına ilişkin açıklama yapmalarını bekliyoruz.” Diyerek açıklama beklediklerini vurguladı.

“OTO GALERİCİLER ENDİŞELİ”

İl Başkanı Şahin, oto galerilerinin şehir merkezi dışına taşınmasıyla ilgili kendisine gelen şikâyetlere de değindi. Şahin, “Galericilerin bize aktardığı sıkıntılar var. Henüz yeri ve taşınacak yerin fiziksel yapısına ilişkin bir açıklama yapılmaması ve herhangi bir tasarının olmaması galericileri düşündürüyor. Ben de galericilerin kent merkezi dışına taşınması konusunda hem fikirim ama onların da onayını alarak, birlikte karar verip galericilerin daha uygun bir yere taşınmasını sağlamalıyız.” ifadelerini kullandı.

Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı