Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BODUR’DAN FEDERASYONA TEPKİ!

BODUR’DAN FEDERASYONA TEPKİ!

 

52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, alt liglerin başlama tarihinin tamamen yanlış olduğunu ve 18 Temmuz olarak TFF tarafından alınan kararın büyük sıkıntılar yaratacağını belirtti.

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde Başkan Şükrü Bodur, Türkiye Futbol Federasyonu’na tepki gösterdi. Birçok kulüp gibi maçların oynanmasını istediklerini belirten Bodur, liglerin 18 Temmuz’da başlatılacak olmasının tamamen yanlış bir karar olduğunu belirtti.

Sıcak hava, tesis yetersizliği, suni çim gibi etmenlerin futbolculara ve takımlara büyük zarar vereceğini belirten Şükrü Bodur “Şu anda tarihin değişmesi hiçbir şey değiştirmeyecek. Tekrar yakın tarihe çekildiği zaman takımlarda antrenman sıkıntısı yaşanacak. 18 Temmuz tarihi en başından yanlış bir tarihti. Federasyonun bunları düşünmesi gerekiyordu ancak futbol oynanmayacak bir tarihe liglerin başlaması denk getirildi.” dedi.

Şükrü Bodur, bu kadar sıkıntının içinde liglerin nasıl biteceğini merak ettiğini söylerken, 6 hafta dayanacaklarını belirtti. SPOR52



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı