Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BOLAMAN’DA TÜBİTAK BİLİM FUARI

BOLAMAN’DA TÜBİTAK BİLİM FUARI

 

 

Bolaman Anadolu Lisesi’nde Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergisi ziyaretçilerle buluştu. Okul bahçesinde gerçekleşen Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergisi açılışına İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya’da katıldı. 

 

Bolaman Anadolu Lisesi Müdürü Harun Ömeroğlu, proje yürütücüsü ve koordinatörü Ömer Boz, önderliğinde 12 öğretmen 77 öğrenci ile toplamda 27 projenin yer aldığı fuarda tasarım, inceleme, araştırma türünde projeler yer alıyor. Bu projeler; Diyabete Savaşıyorum Sağlıklı Yaşıyorum, Öğrencilerimiz Ne Kadar Güvende, Geçmişten Günümüze Bilgi Saklama, Geometrik Şekillerde Küre Elde Etme, Matematik Paradokslari, Zamanda Hesap Makinesine Yolculuk, Kaynak Suyuyla Bitkiler Daha Hızlı Büyür mü? Şiir Tadında, Deyimler En Büyük Hazinemiz, Dev  Okul Sözlüğü, Anlıyorum Ama Konuşamıyorum, Halk Kültüründe Nazar, Edebiyat Bulmaca Dergisi, Çark Questions, Görsellerle İngilizce Öğretimi, Fatsa’da Batıl İnançlar ve Hurafeler, Popüler Müzikte Dini Kavramlar, Çöpler Geri Dönüşsün, Toprağa Hayat Versin, Yaşamda Sağlık Koruyucuda Doğallık, Geçmişten Günümüze Güreş Sporu, Karadeniz Yağsın Çamaşırlar Kurusun, Sakın Çarpmasın, Yetiş Bitki, İç Donanım Birimleri, Geri Dönüşüyor mu? Filmin Özü Biyoloji, Eski Oyuncaklar Minik Eller İçin Yenilensin şeklinde oluştu. Ziyaretçilerin beğenisini toplayan sergi bir gün açık kaldı.

 Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ile birlikte Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergisinde tüm stantları gezerek öğrencilerin sunumlarını dinledi.
 Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay Bilim fuarı ile ilgili Okul Müdürü Harun Ömeroğlu, ayrıca projelere danışmanlık eden ve bu süreçte emeği geçen tüm öğretmenlere projeleri sunum yapan tüm öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Haber: Cemil ORDU



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false