Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BÖLGEYE ÖRNEK!

BÖLGEYE ÖRNEK!

BÖLGEYE ÖRNEK!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yoğun iş temposuna rağmen ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

19 ilçeyi adım adım dolaşan ve yatırımları yerinde takip eden Başkan Güler, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde ekonomiye istihdam sağlayan, üretim ve ihracatıyla Ordu’nun gözbebeği konumunda olan firmaları Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş ile birlikte ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ordu’da istihdama katkı sunacak her yatırıma destek verdiklerini belirten Başkan Güler, “Yatırımcıların yer konusunda sıkıntı yaşanmaması adına 2’nci Organize Sanayi Bölgesi için 100 dönüm arazinin alındığını” söyledi.

“FATSA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BÖLGEYE ÖRNEK“

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş ile incelemelerde bulunan başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Fatsa gerçek anlamda tam bir sanayi bölgesi olmuş durumda. Yapılan çalışmalar standartlara uygun ve kaliteli ürünlerle üretim yapılıyor. Ben bu durumdan çok mutlu oldum. Büyükşehir Belediyesi olarak hem tekstil hem de gıda sektöründe yeni görüşmeler yaparak yatırımcıların ilimize gelmesini sağlayarak var olan sayıyı daha da artırmış olacağız. Bizlerden talepleri vardı. Bunları zaman kaybetmeden yerine getireceğiz. Fatsa Organize Sanayi Bölgesi hem yönetimi ile hem de yaptığı çalışmalarla bölgeye örnek oluyor. Buranın daha da büyümesi için çalışmalar yapacağız” dedi

“100 DÖNÜM ARAZİ YATIRIMCININ EMRİNDE“

Ordu’ya yatırım yapmak isteyen iş insanlarında seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, “Karadeniz’de özellikle Ordu’da yatırımcılar için uygun yerin olmaması çoğu iş insanının başka alternatiflere yönelmesine neden oluyordu. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bu sorunu çözmek adına 100 dönümlük bir araziyi satın alarak yatırımcılarımızın hizmetine sunduk. Kim yatırım yapmak isterse yerimiz hazır. Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız altyapı ve yol çalışmaları ile artık sadece Altınordu, Ünye ve Fatsa değil, tüm ilçelerimiz yatırım alanı haline geldi. Artık bahane değil iş üretmeliyiz. Yaptığımız çalışmalarla Ordu kalkınma adına hem sanayide hem turizm de hem de tarım da çok büyük bir avantajı yakalamış durumdayız. Tüm yatırımcılarımızı şehrimize davet ediyoruz” diye konuştu.

“HİLMİ GÜLER BİZİM İÇİN BİR FIRSAT

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in şehir için büyük bir şans olduğunu ve bu şansın çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Seçildiği ilk günden bu yana yatırımcının ve üreticinin yanında olduğunu her defasında söylemle ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu söylemleri eyleme de dönüştürmesi ve bugün burada olması bizleri mutlu etti. Fatsa Sanayicileri olarak sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Ordu’nun böyle deneyimli ve tecrübeli bir Büyükşehir Belediye Başkanına sahip olması çok büyük bir şanstır. Bizde sayın başkanımızın bu bilgisinden, tecrübesinden faydalanarak çok daha fazla üreten ve çok daha fazla yarışa bir Ordu’yu kazandırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Sümeyye ŞAHİN

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false