Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

“BU TAKIMA İNANIYORUZ”

“BU TAKIMA İNANIYORUZ”

ENDİŞEYE MAHAL YOK!

 

Bugün oynanacak deplasman maçından galibiyet alarak çıkışa geçmek istediklerini belirten 52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp, “Endişeye mahal yok! Biz bu takıma inanıyor ve güveniyoruz.”

YOĞUN BİR MAÇ TRAFİĞİ VAR

Yaptığı açıklamada berabere kalınan 2 maçı değerlendiren 52 Orduspor FK  Basın Sözcüsü Olgun Alp, “Hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarımızı oynamaya devam ediyoruz. Bu yoğun maç trafiği içinde, geçen hafta içi Çarşamba günü Ligdeki 6. Hafta müsabakasında deplasmanda Siirt İl Özel İdaresi Spor ile 0-0 berabere kalarak 1 puanla Ordu’ya dönmüştük.” Diyerek yoğun bir maç trafiği olduğunu vurguladı.

FIRSATLAR İYİ DEĞERLENDİRİLEMEDİ

Takımın iyi bir mücadele sergilediğini de açıklayan Basın Sözcüsü Olgun Alp, “Hemen iki gün sonra da 31 Ekim 2020 Cumartesi günü kendi sahamızda oynadığımız Bayrampaşaspor A.Ş. ile 0-0 berabere kalarak 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Takımımız müsabakanın başından sonuna kadar iyi bir mücadele sergilemesine rağmen elimize geçirdiğimiz fırsatları değerlendiremedik. Bir de penaltı kaçırdık. Müsabakada hakem hataları da galibiyet almamıza engel oldu.” diyerek ele geçirilen fırsatların iyi değerlendirilemediğini ifade etti.

“HATALARDAN DERS ÇIKARACAĞIZ”

Yapılan hatalardan ders çıkararak oynanacak maçlardan galibiyetle ayrılmak istediklerini de sözlerine ekleyen Basın Sözcüsü Olgun Alp, “Yapılan hatalardan ders çıkartıp önümüzde oynayacağımız maçlardan galibiyetle ayrılmak ve kazanmayı alışkanlık haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. 7. Hafta sonunda 12 puanla puan cetvelinde 3’ üncü sıradayız.” Dedi.

“GİDEBİLECEĞİMİZ YERE KADAR GİTMEK İSTİYORUZ”

Bugün saat: 13.00’da deplasmanda oynanacak ZTK 3. Tur müsabakasında Hekimoğlu Trabzon ile karşılaşacaklarını belirten Basın Sözcüsü Olgun Alp,  “ZTK’yı ciddiye alıyor ve kupanın rengi olmak istiyoruz. Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Müsabakadan sonra aynı gün Ordu’ya geri dönüp 10 Kasım 2020 Salı günü saat 12:00’ da deplasmanda oynayacağımız Karbel Karaköprü Belediyespor müsabakası için antrenmanlara devam edeceğiz.” Ziraat Türkiye Kupasını da ciddiye aldıklarını açıkladı.

Mutlak 3 puan parolasıyla hazırlandıkları bu deplasman maçından galibiyetle dönerek çıkışa geçmek istediklerini belirten Basın Sözcüsü Olgun Alp, takıma inandıklarını ve güvendiklerini ifade ederek tüm taraftarların da takımlarına güvenmelerini ve desteklemelerini beklediklerini söyledi. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false