Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BU VEKİL DURMAK BİLMİYOR!

BU VEKİL DURMAK BİLMİYOR!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ziyaretlerini sürdürüyor.

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ilçelerde de çeşitli programlara katıldı.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Altınordu İlçe Başkanı Selman Altaş, İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte; Ordu Çevre yolu inşaatını ziyaret eden Milletvekili Gündoğdu, Karayolları Samsun Bölge Müdür Yardımcısı Emine Balaban, Karayolları 77. Şube Şefi Sertaç Erkoç ve Proje Müdürü Naci Asilkazancı’dan yapım süreci hakkında bilgi aldı.  

Gündoğdu, “Şehir içi trafiğini rahatlatarak daha güvenli bir yolculuk imkânı sağlayacak olan Çevre Yolumuzun en kısa sürede kullanıma açılması için çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Gündoğdu, İl Başkanı Halit Tomakin, MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk ve Altınordu İlçe Başkanı Selman Altaş ile birlikte; Ordu Şoförler Odası İftar Programında bir araya geldi.

Gündoğdu, “Oda Başkanımız Adem Yavuz ve Yönetimine nazik davetleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Gündoğdu ardından beraberinde, İl Başkanı Halit Tomakin, MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Altınordu İlçe Başkanı Selman Altaş ve İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Ali Kemal Mert ile birlikte; iftar sonrası Altınordu esnaflarını daha  sonra ise, Arıcılık Enstitüsü Müdürü Şeref Cınbırtoğlu'nu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gündoğdu, “Arıcılarımızın talep ve sorunları ile ilgili bilgi aldığımız Müdürümüze misafirperverlikleri için de teşekkür ediyorum.”

Akkuş ilçesinde de ziyaretlerde bulunan Gündoğdu, “İl Başkanımız Halit Tomakin, Akkuş Belediye Başkanımız İsa Demirci, İlçe Başkanımız Ayşe Can Solakoğlu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlarımız, Korgan Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz, İl-İlçe Yöneticilerimiz, Akkuş Ülkü Ocakları Başkanımız Yaşar Karamanlı ve Yönetimi ile birlikte; sahur programına katıldık. Akkuş İlçemizde gerçekleştirdiğimiz sahur programımıza katılarak, bizleri yalnız bırakmayan Akkuş Ülkü Ocakları Başkanımız Yaşar Karamanlı ve Genç Kardeşlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gündoğdu, “Yapımı bu yıl tamamlanarak Akkuşlu kardeşlerimizin hizmetine kazandırdığımız kapalı halı sahamızı; Akkuş Kaymakamımız Emrah Aslan, İl Başkanımız Halit Tomakin, Akkuş Belediye Başkanımız İsa Demirci, İlçe Başkanımız Ayşe Can Solakoğlu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlarımız, İl ve İlçe Yöneticilerimiz, STK Temsilcilerimiz ve Muhtarlarımız ile birlikte incelemelerde bulunduk. Daha sonra Yeşilköy Mahallesi Meydan buluşmamızda, kıymetli vatandaşlarımız ile bir araya gelerek hasbihal ettik. Ardından, Akkuş Akpınar Mahallesi esnaflarımızla iftar öncesi bir araya geldik. Sonrasında Akkuş Kaymakamımız Emrah Aslan, İl Başkanımız Halit Tomakin, Akkuş Belediye Başkanımız İsa Demirci, İlçe Başkanımız Ayşe Can Solakoğlu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlarımız, İl ve İlçe Yöneticilerimiz, STK Temsilcilerimiz ve Muhtarlarımız ile birlikte; değerli vatandaşlarımızın da katılımlarıyla orucumuzu açtık” dedi.

Haber: Mert Tolga COŞGUN

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false