Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BÜYÜK GURUR!

BÜYÜK GURUR!

Ordu'da günlük olarak yayınlanmakta olan Ordu Hürses Gazetesi 30 yaşını geride bırakmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

28 Aralık 1991 yılında kurulan ve imtiyaz sahipliğini Murat Hekim'in yaptığı Ordu Hürses Gazetesi kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Hürses Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Güfer Aktaş Hekim, ‘yeni bir yaşa girmenin onurunu ve gururu taşıdıklarını’ açıkladı.

ÖZVERİLİ ÇALIŞMA!

Yıllardır özverili çalışmalarıyla günlük olarak yayınlanan ve her geçen gün kendini geliştiren, yenileyen ve çağa ayak uydurmaya gayret gösteren bir gazete olmanın yanı sıra, ilkeli, dürüst ve doğru habercilik anlayışı ile Ordu'da gazetecilik mesleğinin çok zor şartlar altında yapıldığına dikkat çekti.

MALİYETLER HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Anadolu’da gazetecilik mesleğini icra eden tüm kurumların maddi ve manevi anlamda sıkıntılarının olduğunu dile getiren Güfer Aktaş Hekim, “Artan maliyetler karşısında her geçen gün Anadolu basınından birçok arkadaşımızın gazetesinin kapandığına ve gazetecilerin işsiz kaldıklarına şahit oluyoruz. Bununla birlikte internet gazeteciliğinin artması ve bütün iletişim araçlarının internet üzerinden olması da okur sayısını azaltıyor. Okurların desteği ile ayakta kalmaya çalışan Anadolu basını, adeta can çekişiyor. Bir de insanların eskisi kadar okumaya vakit ayırmadıklarını düşünüyorum” diyerek gazete ve gazetecilerin geldiği son noktayı vurguladı.

ZORLUKLARA KARŞI DİMDİK AYAKTA!

“Bizler Ordu’da tüm bu zorluklara karşı dimdik ayakta durmayı başarabilen, yeniliklere açık, yaptığımız işi en iyi şekilde yapmaya çalışan nadir gazetelerden biriyiz” diyen gazeteci Güfer Aktaş Hekim, gerek sosyal ağlarda, gerekse kamuoyunda belirli bir yere sahip olmanın da ayrıca kendilerini mutlu ettiğine değindi.

Aktaş Hekim; “30 yıldır yayın hayatını sürdüren gazetemizin bundan sonra ki yıllarda da aynı doğruluk ve hassasiyetle çalışmalarını sürdürecek olması, en büyük temennimizdir” dedi.

EMEĞİ BULUNAN HERKESE BÜYÜK MİNNET!

Yazı İşleri Müdürümüz Güfer Aktaş Hekim, son olarak, “Gazetenin bu günlere gelmesinde emeği geçen başta vefat etmiş tüm büyüklerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Ayrıca sevgili eşim imtiyaz sahibimiz Murat Hekim’e, tüm çalışma arkadaşlarımıza, katkısı bulunan tüm yazarlarımıza, okuyucularımıza ve bizleri sosyal medyadan takip eden tüm Ordulu hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı