Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BÜYÜK GURUR KAYNAĞI!

BÜYÜK GURUR KAYNAĞI!

BÜYÜK GURUR KAYNAĞI!

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, 19 Eylül Gaziler Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’ya gelişinin 97. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Şanlıtürk, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e İstiklal mücadelesindeki önderliğinden dolayı 'Müşir ve Gazi' unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü'nü en kalbi duygularıyla kutladığını ifade etti.

Başkan Şanlıtürk, mesajında; "Milletimiz, atalarımızdan miras kalan kadim gaza anlayışıyla bugün de istiklaline ve istikbaline yönelen tüm tehditlere karşı koymaktadır. Askerlerimizin, polisimizin ve güvenlik korucularımızın terörle kahramanca mücadeleleri ve tüm fertleriyle milletimizin 15 Temmuz'daki direnişi bunun en güzel örneğidir. Bu millet gazi millettir. Bu milletin bir ferdi olmak hepimiz için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu düşüncelerle; bu toprakları bizlere vatan kılan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e İstiklal mücadelesindeki önderliğinden dolayı 'Müşir ve Gazi' unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü'nü en kalbi duygularımla tebrik ediyor; Bu günümüzü kendilerine borçlu olduğumuz tüm kahramanları rahmetle yad ediyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber Merkezi



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false