Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Fatsa Belediyesi 10.Çınar Festivali etkinlikleri kapsamında Açık Hava Sinema Günleri devam ediyor. Uzunkum Plajında (Demas) dün akşam “Bizim Köyün Şarkısı” isimli sinema gösterimi sahnelendi.

Fatsalı vatandaşlar “Dağ 2”, “Buz Devri Büyük Çarpışma” isimli filmlerden sonra “Bizim Köyün Şarkısı isimli sinema filmine de büyük ilgi gösterdi.

Vatandaşların beraberinde getirdikleri çay ve çerez eşliğinde hem günün yorgunluğunu attılar hem de yaz ayının serin akşamında birbirleriyle de sohbet ederek hoşça vakit geçirdi.

“Bizim Köyün Şarkısı isimli sinema filmini izlemeye gelen Erden Yar isimli vatandaş uzun süren pandemi sürecinde iki yaz mevsimini evlerde geçirdiklerini belirterek, “Bu yıl pandemiden uzak açık havada sinema filmi izlemenin keyfini yaşıyoruz. Ben üst üste üç akşamdır kumsala gelerek açık sinema filmini izliyorum. Evde oturup da televizyondan veya bilgisayardan film izleyebiliyoruz ama böyle ailemizle değişik bir atmosferde film izlemek daha güzel oluyor. Fatsa Belediyemize bu güzel düşüncesinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Uzunkum Plajındaki Açık Sinema etkinliğini izleyen gençlerden biri olan Betül Falay ise, “Ben Fatsa’ya İstanbul’dan tatile geldim. Ailemle Uzunkum Plajına geldiğimde açık sinema olduğunu gördüm ve izlemek istedim. Değişik bir ortamda çok da keyif aldım.” diye konuştu.

Yine Fatsa’ya Aydın’dan geldiğini ifade eden Efe Ergenlik’de, “Büyüklerimizden eski yıllarda açık havada sinema filmi olduğunu duymuştuk ama ben ilk kez annemin memleketi olan Fatsa’da açık hava sinema filmi izledim. Her şey çok güzeldi.” şeklinde konuştu.

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı