Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BÜYÜK İNANÇ!

BÜYÜK İNANÇ!

BÜYÜK İNANÇ!

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Perşembe Belediye Başkan Adayı Cihat Albayrak, “Perşembe’mizi Türkiye Yüzyılının marka ilçesi haline getirmek için hep birlikte çok çalışacağız” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de katıldığı iftar programında yer alan Perşembe Belediye Başkan Adayı Cihat Albayrak, “Sofralarımız, birlikteliğimiz her daim sürecek inşallah” ifadelerine yer verdi. 

“BİZ BİRLİKTE PERŞEMBE’YİZ”

“Sofralarımız, birlikteliğimiz her daim sürecek inşallah” diyen Cihat Albayrak, “Büyük bir inançla, Perşembe’mizin geleceği için, Perşembe’mizi Türkiye Yüzyılının marka ilçesi haline getirmek için hep birlikte çok çalışacağız. Gece gündüz demeden halkımızın gönlünde olmaya, projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz.

Bu akşam Sayın Bakanımız, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in, Milletvekillerimiz Mustafa Hamarat’ın, İbrahim Ufuk Kaynak’ın, MHP Milletvekilimiz Naci Şanlıtürk’ün, Perşembe Belediye Başkanımız Mustafa Sayım Tandoğan’ın, AK Parti İl Başkanımız Selman Altaş’ın, MHP İl Başkanı Mehmet Özçelik’in, Kadın Kolları  Başkanımız Ayşegül Baysal’ın, önceki dönem OBB Başkanımız Engin Tekintaş’ın, önceki dönem Perşembe Belediye Başkanlarımız Selami Çarkçı ve Kemal Bahtiyar’ın katılımlarıyla muhtarlarımızla, parti yönetimimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, teşkilatımızın her kademesine kadar görev alan teşkilat mensuplarımızla, hemşehrilerimizle iftar programımızda bir araya geldik” dedi. 

“1 NİSAN İTİBARİYLE HAYALLERİMİZE BİRLİKTE ERİŞECEĞİZ”

İftar programının ardından Efirli Mahallesi Hekim Sokağında hemşehrileriyle bir araya gelen Albayrak, “Yoğun katılımla gerçekleştirdiğimiz iftar programımızın ardından Milletvekillerimiz Mustafa Hamarat ve İbrahim Ufuk Kaynak ile birlikte Efirli mahallesi Hekim sokağında hemşehrilerimizle bir araya geldik. Az kaldı Perşembe. 1 Nisan itibariyle hayallerimize birlikte erişeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Haber: Sümeyye TOMAKİN

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı