Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI

ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp’in katılımıyla Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun ve daire başkanları, meclis salonunda düzenlenen toplantı ile bir araya geldi. Geride kalan 10 ayın değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, yapılması planlanan yatırımlar da masaya yatırıldı.

 

 “İŞİMİZİ BENİMSEMELİ VE TAKİBİNİ YAPMALIYIZ”

 

Toplantıda konuşan Genel Sekreter Alp, “Bir araya gelmekteki amacımız 2019’un değerlendirmesini yaparken,  2020 yılında daha verimli bir çalışmayı nasıl yapabiliriz, eksiklerimiz nelerdir, daha hızlı hareket etmek için nasıl bir yol haritası izlememiz gerektiğini değerlendirmek.  İyi bir çalışma yürütüyoruz. Genel anlamda işleri toparlama noktasında da iyi gittiğimizi söyleyebiliriz. Daha iyi ilerlemek için bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. İşimizi benimsemeli ve takibini yapmalıyız. Başında durulmayan iş kaderine terk edilmiş demektir. Bu noktada üzerimize düşeni en iyi şekilde, aksaklığa mahal vermeden yerine getireceğiz” dedi.

 

Genel Sekreter Coşkun Alp’in konuşmasının ardından daire başkanları ve şube müdürleri tarafından yapılan ve yapılacak çalışmalara yönelik bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı