Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ÇAMAŞ, “BİLAL ŞEN” DEDİ

ÇAMAŞ, “BİLAL ŞEN” DEDİ

AK Parti Çamaş İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresi yapıldı.

Kongreye, Milletvekili Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler , İl Başkanı Halit Tomakin, çevre İlçenin İlçe ve Belediye Başkanları delegeler ve çok sayıda Çamaş'lı katıldı.

 

Kongre Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Muhittin Konca, Divan Başkan Yardımcılığına, İl Başkan Yardımcısı Telat Yıldız, Katip Üyelik görevlerini ise İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ay, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Teyyare yaptı.

 

19 Şubat 2019 tarihinde Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından İlçe Başkanı olarak atanan İlçe Başkanı Bilal Şen, Tek liste ile gidilen seçimlerde İlçe Başkanı olarak seçildi. Bilal Şen’in Listesi Şu isimlerden oluştu; Selim Koç, Emel Çelik, İshak Özcan, Burcu Kuru, Mehmet Cemal Çırak, Ahmet Karataş, Ercan Küçüköksüz, Nihat Pekin, Betkay Çıtır, Mehmet Yılmaz Seçildi.

 

İl Delegeliklerine ise ; Bilal Şen, Aydın Bölükbaş,  Alahittin Giden, Yeşim Ay, Uğur Teyyare, Naci Topal, Cemal Yıldız, Muammer Küçüköksüz, Hüseyin Karip, Mahmut Giden, Ceyhun Karataş, Dursun Mert seçildiler.

 

Kongrede, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Milletvekilleri, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı İle İl Başkanı Halit Tomakin birer konuşma yaptı. Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı