Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

CENNETE UÇTULAR!

CENNETE UÇTULAR!

 

 

 

Hentbol 2.Liginde mücadele eden Ordu Gençlerbirliği Kadın hentbol Takımının Yozgat’a müsabakaya giderken kaza geçirmesi sonucu hayatını kaybeden öğrencilerin evlerinde ve okullarında düzenlenen cenaze töreninin ardından dualar eşliğinde uğurlandılar.

 

Hentbol Kadınlar İkinci Ligi C Grubu'nda mücadele eden Ordu Gençlerbirliği Kadın Hentbol Takımı, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar takımıyla oynayacakları maç için 1 Aralık 2019 Pazar günü saat 14.00'te Ordu'dan yola çıkan minibüs, Yozgat'ın Aydınlık ilçesi Çandır Köyü yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kazada Göksu Akyel (14) ve Sinem Aksu (12) hayatını kaybetti. Yaralanan 15 kişi de ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

 

İlk olarak Karşıyaka Mahallesi’nde oturan Ordu Lisesi öğrencisi Göksu Akyel’in evinin önünde düzenlenen helallik alınmasının ardından okuduğu Ordu Lisesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Göksu Akyel ise Aybastı’nın Beşdam Mahallesi’nde İkindi namazına müteakip son yolculuğuna uğurlandı.

 

Şirinevler Mahallesi’nde ikamet eden 60. Yıl Ortaokulu öğrencisi Sinem Aksu’nun evinin önünde helallik alınmasının ardından okuduğu 60. Yıl Ortaokulu’nda cenaze töreni düzenlendi. Daha sonra ise Sinem Aksu, Gürgentepe’nin Bahtiyarlar Mahallesi’nde İkindi Namazına müteakip dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

 

Kaza haberinin duyulması üzerine yaralıların tedavilerinin yapılması noktasında konuyu bizatihi yakından takip eden Vali Seddar Yavuz, dün de elim kazada hayatını kaybeden 60. Yıl Ortaokulu öğrencisi Sinem Aksu ile Ordu Lisesi öğrencisi Göksu Akyel’in cenaze törenlerine katıldı. Vali Seddar Yavuz, ailelere başsağlığı dileğinde bulunarak, acılarını paylaştı.

 

“İki yavrumuzu kaybettik, acımız çok büyük” diyen Vali Seddar Yavuz, ”Çocuklarımızın ailelerine, Ordu’muza, spor camiasına başsağlığı diliyorum. Acılarını paylaşmak istedik. Yaralı olan kardeşlerimizin tedavisi devam ediyor. Hayati tehlikeleri yok” şeklinde konuştu. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı