Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP'DEN KABATAŞ’A YARDIM

CHP

CHP Ordu İl Başkanlığı'nın yaptığı gıda ve maske yardımları CHP Kabataş İlçe Başkanı İfakat Tecim Yıldız aracılığıyla mahalle muhtarlarına teslim edildi.

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanlığı'nın gıda ve maske yardımları Kabataş'a ulaştı. CHP Kabataş İlçe Başkanı İfakat Tecim Yıldız, ulaşan yardımları vatandaşlara dağıtmak üzere mahalle muhtarlarına teslim etti.

CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; halkın sağlığını önemsediklerini belirterek, şunları kaydetti: "Covid-19 ne yazık ki sadece vatandaşlarımızın sağlığını etkilemedi. Pandemi döneminde ciddi işgücü ve iş kaybı yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak vatandaşımıza destek olmak amacıyla gıda ve maske dağıtıyoruz."

 

PANDEMİ ŞEFFAF YÖNETİLMEDİ

Türkiye’de siyasi otoritenin salgın yönetiminin şeffaf yapmamasının hastalığın yayılmasında etkili olduğunu ifade eden Başkan Şahin, vatandaşları kendilerini hastalığa karşı korumaları konusunda uyararak, "Doğru veriler paylaşıldığında bireylerin bireysel önlemlere uyma oranları artıyor. Yurttaşlarımızın kendini koruması için -maske, mesafe ve el hijyeni- kuralına uymalarını önemli tavsiye ediyoruz. Tüm hastalarımıza da acil şifalar diliyoruz" dedi.

 

KABATAŞ'TAN TEŞEKKÜR

CHP Kabataş İlçe Başkanı İfakat Tecim Yıldız da yaptığı açıklamada; "CHP İl Başkanı Atilla Şahin'e Kabataş'a yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür ederim. Halkımızın memnuniyeti bizi mutlu ediyor. Tüm hastalara geçmiş olsun dileklerimizi iletir kaybettiğimiz hastalar içinde Allah'tan rahmet dilerim" ifadesinde bulundu. Haber Merkezi

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli