Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

ÇIĞ GİBİ!

ÇIĞ GİBİ!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Aday Adayı Naci Şanlıtürk’e destek çığ gibi büyüyor, Şanlıtürk, gerçekleştirdiği ziyaretlerde önemli ölçüde destek sözü almaya devam ediyor.

Şanlıtürk, bu kez de Ünye İlçesinin Tekkiraz mahallesinde 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için hem Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem de milletvekili seçimleri için tam destek aldı.
Bir önceki ziyaretlerinde Akkuş ilçe merkez ve Salman, Seferli ve Akpınar mahallelerinde kendisine ve partisine destek sözü alan Şanlıtürk, Çaybaşı ilçe merkez ve Belalan Mahallesinden de eli boş dönmemişti. Şanlıtürk bu kez de haftanın finalini Ünye İlçe Teşkilatında ve akabinde ise Tekkiraz mahallesinde yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, İl Muhasibi Muhammet Poyraz, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Ünye İlçe Teşkilatını ziyaret eden Şanlıtürk, burada Ünye adında istişarelerde bulundu.
Ziyaretin ardından nazik karşılamalarından ve hoş sohbetlerinden dolayı Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Şanlıtürk, rotayı Tekkiraz’a çevirdi.
Ziyaret hakkında kısa bir değerlendirme yapan Şanlıtürk; “Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanımız Mehmet Özçelik, Ünye İlçe Başkanımız Murtaza Hacıimamoğlu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte; Ünye Tekkiraz mahallemizdeki kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. Yaklaşan seçimler ve ülke meseleleri ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisinin ve Cumhur İttifakının görüşlerini paylaştık. Başta Ünye İlçe Başkanımız Murtaza Hacıimamoğlu, Tekkiraz Mahalle Muhtarımız Yaşar Kolcu olmak üzere; tüm hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Şanlıtürk’ün burada ki programına Teşkilatlardan Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın telefon ile bağlanarak vatandaşların üç aylarını kutlaması önemli bir detay oldu. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin önemine dikkat çeken Yalçın, Tekkirazlılardan Cumhur İttifakına ve partisinin milletvekili adaylarına destek istedi.
Programın ardından Ünye Tekkiraz Mahallesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Şanlıtürk’e esnaflardan da tam destek geldi. Yüksek bir ilgiyle karşılanan Şanlıtürk’e esnaf ziyaretlerinde de Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Esnafın gönlünü de alan Şanlıtürk, ziyaret ettiği esnaflara bol bereketli kazançlar diledi.

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı