Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

“ÇIKIŞI SÜRDÜRECEĞİZ”

“ÇIKIŞI SÜRDÜRECEĞİZ”

Misli.com 3. Lig 4.grupta mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde moraller yerinde.

Üst üste aldığı iki galibiyetle çıkışa geçen 52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Olgun Alp, “Sezon başında söylediğimiz hedeften uzaklaşmış değiliz. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.” Dedi.

“BAŞLATTIĞIMIZ ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

Başlattıkları çıkışı sürdürmek istediklerini söyleyen Olgun Alp, “Hedefimiz, üst üste evimizde ve deplasmanda alınan iki galibiyetle birlikte başlattığımız çıkışı sürdürmek. Takım olarak galibiyeti alışkanlık haline getirip geriye kalan maçları da mutlak 3 puan parolasıyla kapatmak istiyoruz. Başlattığımız çıkışı sürdüreceğiz.” dedi.

“OYUNDAN MEMNUNUZ”

Takımın oyunundan memnun olduklarının altını çizen Olgun Alp, “Takımımızın son maçlardaki oyunu da bizi memnun etti. Özellikle ilk yarıda penaltı dışında rakibe pozisyon vermedik. Bu da bizi ayrıca memnun etti.” diyerek açıkladı. 

“DAHA MORALLİ BİR ŞEKİLDE ÇIKIYORUZ”

Karbel Karaköprü maçına iyi hazırlandıklarını da sözlerine ekleyen Olgun Alp, “Önümüzdeki hafta kendi sahamızda Karbel Karaköprü ile oynayacağımız maçta da 3 puan alarak yolumuza devam edeceğiz. Oynayacağımız maçla ilgili olarak eksik oyuncumuz yok. Tesislerimizde hazırlanmaya devam ediyoruz. Bu maça daha moralli bir şekilde çıkıyoruz. Bu maçı alarak galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

Herkesin galibiyete inanmasını isteyen Olgun Alp, “Bu zamandan sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Yönetim ve futbolcular olarak galibiyete inandık. Taraftarların ve şehrimizin de buna inanmasını istiyoruz.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Özel Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cumartesi 23 ° / 10.9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 13.2 ° / 9.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 13.1 ° / 7.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı