Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

“ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUM!”

“ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUM!”

 

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, sosyal medya üzerinden Hazine ve Maliye Bakanı’nın ailesine yapılan hakaret ve iftiraları kınayarak açıklamalarda bulundu.

“Bazı sosyal mecralarda gazeteciymiş gibi hareket eden ama gazetecilikten bihaber kişilerin bu işe ön ayak olduğuna şahit oluyoruz. Gazetecilik normalde doğru bildiği şeyi aktarma işidir.” Diyerek sözlerine başlayan Milletvekili Gündoğdu, Fakat sosyal medya ise yalan yanlış ve iftira ile haber yapılıp sanki haber niteliği taşıyormuş gibi alıcılara bu bilgileri ulaştırmaya çalışıyorlar. Bu kirli bilgiler siyasiler de başta olmak üzere ailelerine dönük çirkin açıklamalar yer alıyor. Bu çirkin saldırı bu kez Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’ın dünyaya gelen evladının üzerinden de gerçekleştirildi.” Dedi.

Bu çirkin hakaretleri kınadıklarını belirten Milletvekili Gündoğdu, “Yıllarca siyasetin içinde olan biri olarak asla bu hakaretleri kabul etmiyoruz. Bu açıklamaları lanetliyorum, kınıyorum ve bu açıklamalarla ilgili de en ağır cezaların verilmesini istiyorum. Acilen kanuna, yasaya ihtiyaç var. Bunun biran önce gerçekleştirilmesi gerekiyor. Bu artık önlenemez bir hal aldı. Buna tüm siyasi partiler olarak dur demeliyiz. Yeni dönemde sosyal medya ile ilgili gerekli adımların atılmasını istiyoruz.” Diyerek sosyal medyaya çeki düzen verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli