Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

COMPOUNDER CİHAZI İLE TOTAL PARENTERAL NÜTRİSYON HİZMETİ ALINACAK

COMPOUNDER CİHAZI İLE TOTAL PARENTERAL NÜTRİSYON HİZMETİ ALINACAK

COMPOUNDER CİHAZI İLE TOTAL PARENTERAL NÜTRİSYON HİZMETİ ALINACAK

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü, Yenidoğan ve Pediatri Hastaları için Compounder Cihazı ile Total Parenteral Nütrisyon (TPN) Hazırlama İşi hizmet alımı ihaleye çıkıyor. 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi için 909.018 SUT Puanı Yenidoğan ve Pediatri Hastaları için Compounder Cihazı ile Total Parenteral Nütrisyon (TPN) Hazırlama İşi Hizmeti alınacak. 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 

 İhale; 04.02.2021 tarihinde saat 10:00’da, Trabzon Ortahisar Gülbaharhatun Mahallesi İnönü Caddesinde Ahmet Can Bali Sokak No: 15 61040 da yapılacak olup, verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günü olacak ve ihale süresi işe başlama tarihinden itibaren 12(Onİki) ay olacak. 

Diğer hususlar: Teklifi sınır değerin altında olduğu tespit edilen isteklilerin teklifleri, Kanunun 38’inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin reddedilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli