Bugün, 18 Ekim 2024 Cuma

COŞKULU ŞENLİK!

COŞKULU ŞENLİK!

4-6 yaş gurubu 100. yıl çocuk şenliği ve piknik coşkulu geçti.

Ünye Müftülüğü 4-6 yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler, 4-6 Yaş Kur'an Kursları Çocuk Şenliği' programında bir araya gelerek doyasıya eğlendiler.

Minik öğrencileri motive etmek, yılın yorgunluğunu atmak, tanışma, kaynaşma ve onları eğlendirmek maksadıyla Çınarsuyu Mesire alanında gerçekleştirilen Şenliğe Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye İlçe Müftülüğüne bağlı 16 Kur’an Kursunun 4-6 yaş bölümlerinde eğitim gören 1000’e yakın öğrenci ve velileri ile basın mensupları olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının hazırladığı gösteriler büyük beğeni kazandı.

Çocukları selamlayarak konuşmasına başlayan İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş şunları kaydetti: “Bugün burada hep birlikte neşe içerisinde bir yılın sonunda bir programı icra ediyoruz. Hocalarımıza ve velilerimize çok teşekkür ediyorum. Hakikaten geleceğimiz ve göz aydınlığımız olan, sadaka-i cariyemiz olan evlatlarımızı yetiştiren hocalarımız büyük bir fedakârlıkla sekiz ayın sonunda onlara birçok konuda bilgiler verdiler, onları yetiştirdiler, dini bilgilerden temel eğitim bilgilerine, Kur’an-ı Kerim bilgilerine, dolaysıyla hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Siz değerli veliler bugün dualarımız ve geleceğimiz olan, göz aydınlığımız olan çocuklarımızla berabersiniz. Allah sizlerden razı olsun. Önümüzdeki yıllarda sayımızı artırarak, kalitemizi artırarak insanların hizmetinde olmaya hep birlikte devam edeceğiz. Bizlere geldiğimiz günden bu güne kadar, her zaman yanımızda olan Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız bugünde aramızdalar. Bizleri kırmayarak teşrif ettikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise; “Bu çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayan değerli hocalarımıza ve velilerimize çok teşekkür ediyorum. Geleceğimiz olan nesillerimize milli ve manevi değerlerle geleceğe hazırlanmasında emeği geçen başta Müftümüz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Program 4-6 yaş gurubu Kur’an Kursları öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan gösteriler, 4-6 yaş sergisi, çeşitli oyunlar ve eğlenceler ile devam etti.

Haber: Müberna AVCI

 



  • Cuma 12.9 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 13.5 ° / 6.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 16.1 ° / 6.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu