Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

COVİD-19’A YENİK DÜŞTÜ

COVİD-19’A YENİK DÜŞTÜ

COVİD-19’A YENİK DÜŞTÜ

Korgan Devlet Hastanesinde Veri Giriş Personeli olarak görev yapan Güney Güven, tedavi gördüğü Ordu Devlet Hastanesinde Covid-19 hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Atila Gürgen, Korgan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yıldırım Yırgın, kurum müdürleri, hekimler ve personellerin katılımıyla Ordu Devlet Hastanesinde tören düzenlendi.

“İNŞALLAH BAŞKA CAN KAYBIMIZ OLMAZ”

Güven’in yakınlarının üzüntüsünü paylaşan Ordu İl Müdürü Kasapoğlu, “Güney kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm sağlık çalışanlarımıza başsağlığı diliyorum. Allah rahmetiyle muamele eylesin. Bu vesileyle Covid-19’dan vefat eden tüm sağlık çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah başka can kaybımız olmaz.” dedi.

Koronavirüs (Covid-19) salgınının önlenmesi için özveriyle çalışıldığını vurgulayan İl Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, “Sağlık çalışanları olarak üzüntülüyüz, sıkıntılıyız. Ama mücadelemize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın tedbirlere uyması bu sorunu bir an önce ortadan kaldıracaktır.” diye konuştu.
Vefat eden Hastane Personeli Güney Güven, 14 Ocak Perşembe Günü (Bugün) Korgan'da kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı