Bugün, 1 Haziran 2024 Cumartesi

ÇÖZÜLMEYEN SORUN ÇÖZÜLDÜ

ÇÖZÜLMEYEN SORUN ÇÖZÜLDÜ

Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi, 25 yıllık çözülmeyen sorunu çözerek Ali Öztürk’ün gönlünü kazandı.

Gülistan mahallesi Gülistan Sokak sakinlerinden Ali Öztürk, hem engelli çocuklu hem de yatalak eşi sebebiyle düzenli olarak hastanede kontrolleri gerekiyor. 

Sağlık sorunları yaşayan Ali Öztürk için en büyük sıkıntılarından biri ise evinin kapısına Ambulansın gelemeyişi idi. Yaklaşık 25 metre yolu sedye ya da battaniye ile Ambulansa taşınan Ali Öztürk, hem hastaneye gidişi hem kendisi hem de sağlık görevlileri için adeta bir çileye dönüşmüştü.

Başkan Medet Sipahi, Ali Öztürk’ün durumundan haberdar olur olmaz ekipleri harekete geçirdi. Gülyalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Başkan Sipahi’nin talimatı üzerine çalışmalarına başladı. Başkan Sipahi’de çalışmaları yerinde inceledi.

BAŞKAN SİPAHİ, “İNSANIMIZIN HAYIR DUALARI BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN DAHA DEĞERLİ”

“Bizim en büyük hedefimiz gönüllere giden yolları yapmak” diyen Başkan Medet Sipahi “Tüm hizmet ve çalışmalarımızın merkezinde insan var. Çünkü biz insanı yaşat ki devlet yaşasın diyen bir medeniyetin mensuplarıyız. Ali amcamızın da, bu ilçede yaşayan hiçbir canın da sıkıntı ve sorunlarına kayıtsız kalamayız. Bizim önceliğimiz insanımızın hayatını kolaylaştırmak, yaşam standardını ve konforunu artırmak. Ali amcamıza sağlıklı ömürler diliyorum. Onun yüzünün gülmesi ve hayır duaları bizim için her şeyden daha değerli” diye konuştu. 

ALİ ÖZTÜRK, “MEDET BAŞKANDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Ulaşım sorunu çözülen Ali Öztürk duygularını şu sözlerle ifade etti; “Çok teşekkür ederim başkanımıza. Allah razı olsun. Buraya yol gelmiyordu. Ben çok zorlanarak Ambulansa götürüyordum Medet Başkanımıza çok teşekkür ederim. Beni bu çileden kurtardı Allah ondan razı olsun” dedi.

Haber: Müberna AVCI

 



  • Cumartesi 24.4 ° / 13.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.5 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 25.3 ° / 14.5 ° Güneşli