Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

DEĞİŞİM RÜZGÂRI ESECEK!

DEĞİŞİM RÜZGÂRI ESECEK!

DEĞİŞİM RÜZGÂRI ESECEK!

Partilerinin yeni kurulan bir parti olmasına rağmen ilginin güzel olduğunu söyleyen Memleket Partisi Ordu İl Başkanı Mahir Akdere, her partiden katılımın olduğunu ifade etti.

Diğer partilerde umduğunu bulmayan, bu memleketin kurtuluşuyla ilgili derdi ve memleket sevdası olan herkese bizim kapımız açık diyen Memleket Partisi İl Başkanı Akdere, kapılarını bir tek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sevmeyen ve terörü destekleyen kişilere açmadıklarını vurguladı.

“ORDU’DA SEÇİME GİRMEYE HAZIR BİR PARTİ POZİSYONUNA GELMİŞ OLACAĞIZ”

Türkiye’de yeni bir değişim rüzgârının eseceğinin altını çizen İl Başkanı Akdere, “17 Mayıs 2021’de partimizin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığına verdik. 18 Mayıs’tan sonra Türkiye genelinde 41 il başkanı ile başlayan kuruluş çalışmamız şuan 59 ilde tamamlandı. İlçe kongrelerimizi yapmaya başladık. Bizde Ordu’da 1 Haziran itibariyle resmi görevlendirmelerimiz yapıldı. Yönetim kurulunun onayını aldıktan sonra da 7 ilçemizin ilçe başkanlıklarının atamaları yapıldı. Şimdi kongre sürecine gidiyoruz. Temmuz ayı sonuna kadar da kongrelerimizi yaparak seçime girecek bir şekilde Ağustos’ta da il kongrelerimizi yaparak seçilmiş il ve ilçe başkanlıklarıyla birlikte Ordu’da seçime girmeye hazır bir parti pozisyonuna gelmiş olacağız” dedi.

“DERDİMİZ DE SEVDAMIZ DA MEMLEKET OLACAK”

Uzun bir süre başka bir siyasi partide görev yaptım ama bu partinin çizgisinde ki değişiklikler, gidişatıyla ilgili olumsuz düşüncelerim sonucunda partiden istifa etmiştim diyen Başkan Akdere, “Daha sonra Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin ısrarları ve destekleriyle Ordu’da kurucu İl Başkanı olmam konusunda istek geldi. Bizde bunun olması gerektiğini düşünerek, memleket çalışmasında, memleketin kurtuluşuyla ilgili mücadelede görevden kaçmadık ve kabul ettik. Ordu’da daha söyleyecek sözümüz, yapacak çok işimiz var. Biz üretmekten yana olacağız. Köylünün, işsizin, garibanın halini soran yok. Biz vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda hem üreteceğiz hem çalışacağız. Derdimiz de sevdamız da memleket olacak” şeklinde konuştu.

“DESTEK HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

Partimiz çok yeni olmasına rağmen ilgi çok güzel diyen Akdere, “Herkes tarafından olumlu ve sevgiyle karşılanıyoruz. Destek ve üye sayılarımız her geçen gün artıyor. Üye sayısında 400’ün üzerine çıkmış durumdayız. Her partiden partimize katılım ve ilgi var. Diğer partilerde umduğunu bulmayan, bu memleketin kurtuluşuyla ilgili derdi ve memleket sevdası olan herkese bizim kapımız açık. Terörle uzaktan yakından alakası olmayan, Atatürk ile bir sorunu olmayan herkese kapımız açık. Bizim kırmızıçizgimiz terör ve Atatürk. Bu iki çizgiden taviz vermeden memleketin gerçek sahipleriyle, kurtuluş mücadelesine yeniden başlamış olduk. Eminim ki Türkiye’de yeni bir değişim rüzgârı esecek. İnsanların umutsuzlukları ve çaresizliklerine çözüm olacağız. Tekrardan yeni bir başarı öyküsünü yazacağız” diye konuştu.

Akdere, “Genel başkanımız Ordu’ya gelecek. Genel başkanımız ile birlikte kol kola, omuz omuza yürümeye devam ediyoruz. Dediğimiz 2 tane kırmızıçizgimiz var ona uymayan kişiler dışında partimiz herkese açık” dedi.

Özel Haber: Sümeyye ŞAHİN

 



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu