Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

DEMOKRATLAR, ORDU'DA AYAĞA KALKTI!

DEMOKRATLAR, ORDU

DEMOKRATLAR, ORDU'DA AYAĞA KALKTI!

Demokrat Parti (DP) 1. Olağan Altınordu İlçe Kongresi gerçekleştirildi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın katılımıyla, Demokrat Parti 1. Olağan Altınordu İlçe Kongresi, Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Demokrat Parti 1. Olağan Altınordu İlçe kongresine tek liste ile gidildi. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Ertuğrul Koç yeniden Başkan seçildi.

 

HAYIRLI OLSUN!

Demokrat Parti İl ve Altınordu İlçe Başkanlığı Binası Parti açılışı ve Demokrat Parti 1. Olağan Altınordu İlçe Kongresi için Ordu’ya gelen Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Ordu Altınordu’da gerçekleştirdiğimiz, Altınordu İlçe Kongremizin tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

“DEMOKRATLAR ORDU’DA AYAĞA KALKTI”

Yeter artık söz milletindir diyen DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Demokratlar Ordu’da ayağa kalktı. Sn Genel Başkanımız Gültekin Uysal beyefendinin katılımlarıyla Demokrat Parti Altınordu ilçe kongresini gerçekleştirdik. Altınordu ilçe başkanımız Ertuğrul Koç ve yönetimine görevlerinde başarılar dilerim. Güzel memleketimiz Ordu’muza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.  

 

“ALLAH UTANDIRMASIN”

Demokrat Parti Altınordu İlçe Başkanı Ertuğrul Koç ise; “Bugün siz değerli Partililerimizin katılımlarıyla, Demokrat Parti Altınordu ilçe başkanlığı olarak 1. Kongremizi gerçekleştirdik. Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Genel Başkanımız Sn. Gültekin Uysal’a ve burada bulunanlara çok teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Allah Utandırmasın” şeklinde konuştu.

Demokrat Parti Altınordu İlçe Teşkilatı;

Demokrat Parti Altınordu İlçe Başkanı Ertuğrul Koç, İlçe Başkan Yardımcısı Beytullah Altun, Teşkilat Başkanı Mevlüt Kuvan, İlçe Sekreteri Orhan Yılmaz, Muasip Kerim Güler, Basın ve Propaganda Başkanı Özcan Portlak, Çevre ve Sağlık İşleri Başkanı Ahmet Semih Demir, Kadın Kolları Başkanı Selma Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Alptürk Enginyurt, Siyasi Partiler İlişkiler Başkanı Hasan Şenyurt, Yerel Yönetimler Başkanı Çetin Aksu, STK’larla İlişkiler Başkanı Kutlu Köksal, Kamu Kurum ve Kuruluşlar Başkanı Ömer Kılıç, Eğitim ve Sosyal İşler Başkanı Doğan Poyraz, Sosyal Medya İletişim Başkanı Cemal Atasever.

Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor; Sezgin Ünal, Mehmetcan Uygun, Oğulcan Baysal, Abdullah Şenyurt, Gürcan Yiğit, Şenol Öztürk ve Erhan Sevencan.

Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu