Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

DENETİMLER DEVAM EDECEK!

DENETİMLER DEVAM EDECEK!

İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs ile mücadele denetimleri (Kovid-19) genelgesi kapsamında Fatsa Belediye Başkan yardımcısı Ercan Yurttaş ilçede gerçekleşen denetimlere katıldı.

İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs ile mücadele denetimleri kapsamında ilçede pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, lokantalar tek tek incelendi.
Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Yurttaş, sıkı tedbirler almaya devam ettiklerini belirterek, “İşletmelerde sosyal mesafe kuralı, hijyen ve maske kullanımına uyulup uyulmadığını denetledik. Esnaf ve vatandaşlarımıza tedbirlere uymaları konusunda uyarılarda bulunduk. Vatandaşımıza kontrollü sosyal hayat kurallarını anlattık. Genel olarak gördüğümüz sonuç Fatsa halkının kurallara uyduğudur.” Dedi.

Denetimlerin devam edeceğini de ifade eden Başkan Yardımcısı Yurttaş, “Bir güne mahsus değil, denetimler her gün devam edecek. Bakanlığımızın seferberlik ilanı doğrultusunda sıkı tedbirler almaya devam ediyoruz. Fatsa’mızın her noktasında denetimler devam ediyor. Vatandaşların yoğun olarak bir araya geldiği restoran, kafe, berber-kuaför ve gıda sektörüne yönelik işletmeler başta olmak üzere denetimler yapılıyor. Maskemizi takalım, nerede olursak olalım sosyal mesafe kuralına uyalım ve hijyene önem verelim. Rehavete kapılmadan korona virüs ile mücadelemize ilk günkü titizlikle devam edelim” ifadelerini kullandı. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false