Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

DERECEYE GİRDİ

DERECEYE GİRDİ

Büyükşehrin judocuları Osmaniye’de derece yaptı. Milli takım kampına davet edildiler.

Türkiye Judo Federasyonu tarafından organize edilen 27-29 Ocak tarihleri arasında Osmaniye’de 67 İlden 410 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen “Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası” sona erdi. Gerçekleştirilen turnuvada Ordu Büyükşehir Belediye spor Sporcuları 4 farklı kategoride dereceye girdi.

Ordu’nun sportif alanda söz sahibi olmasına büyük katkı sunan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü aldığı başarılarla hem göz dolduruyor hem de spora ilgi duyan çocuk ve gençlerin ilgisini çekiyor. Bu kapsam da Başkan Güler’in göreve başlamasından sonra spora ve sporcuya yapılan yatırımlar meyvelerini vermeye başladı. 

OSMANİYE’DE 4 SPORCU DERECEYE GİRDİ

27-29 Ocak tarihleri arasında Osmaniye’de 67 İlden 410 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’na katılan Ordu Büyükşehir Belediye spor Sporcuları 4 farklı kategoride dereceye girdi. Gerçekleştirilen şampiyonada 57 kg’da Deniz Yeşilyurt 3’üncü olurken, +90 kg’da Muzaffer Güler rakiplerini yenerek kendi kategorisinde 3’üncülüğü elde etti. Turnuvada +70 kg’da Sema Yıldırım ile 60 kg’da Şivan Umut Polat rakiplerini yenerek 5’inci olarak turnuvayı tamamladı.

Öte yandan turnuvada dereceye giren sporcular Milli takım kampına davet edildiler. 

Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı