Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

DESTEK İÇİN İSTİFA!

DESTEK İÇİN İSTİFA!

 

 

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’a destek için MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, il başkanlığı görevinden istifa etti.

 

Tarım Bakanlığı'na ve AK Parti hükümetine Ordulunun sorununu anlatan bir konuşmasından dolayı MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’a Parti Genel Merkezi tarafından kesin ihraç talebine karşı tepkisini gösteren MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, istifa ettiğini açıkladı.

 

“NE İHALE İSTEDİK, NE İŞ İSTEDİK”

Hiçbir çıkar gözetmeden çalıştıklarını da açıklayan İl Başkanı Köksal Yılmaz, “Ne ihale istedik, ne iş istedik, ne de taşeronluk istedik. Sadece MHP’ye 83 Bin oy verilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderilen vekilimize sahip çıkma konusunda MHP Ordu İl Başkanlığından bugün itibariyle istifa ettim.” Diyerek istifasını açıkladı.

 

“MAKAMLAR BAKİ DEĞİL”

Çok zor şartlar altında çalıştıklarını da söyleyen İl Başkanı Köksal Yılmaz, “Görevler değişir, makamlar baki değil. 7 yıldır görev yaptım. Ben herkesten helallik istiyorum.” Diyerek görevden ayrıldığını ifade etti.

 

“EN ÇOK SAVUNAN VEKİLİMİZ OLMUŞTUR”

Milletvekili Enginyurt’un dik durduğunu söyleyen İl Başkanı Köksal Yılmaz, “Cumhur ittifakı'nın içinde Türkiye'de 81 il içinde en çok savunan sayın vekilimiz olmuştur. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Adam gibi dik durmuştur. Hem genel başkanın yanında, hem partisinin yanında hem arkadaşların yanında. Biz onunla beraber geldik. Onunla beraber bırakıyoruz.” Diyerek tepki gösterdi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli