Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

“DESTEKLERİNİZE TALİBİM”

“DESTEKLERİNİZE TALİBİM”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, il başkanlığı görevinden istifa ederek Milletvekili aday adaylığını parti binasında düzenlenen toplantı ile resmen açıkladı.


Başkan Şahin, parti binasında düzenlediği toplantı ile milletvekili aday adaylığını açıkladı. Düzenlenen toplantıya Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ve çok sayıda partili de katıldı. Şahin adaylık açıklamasında şunları söyledi;” Bugün sizi davet etme sebebim onurla hizmet ettiğim Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’ndan ayrılarak partimin milletvekili adaylığına aday olmaktır” ifadelerine yer verdi. 

"PARTİMİN HER GÖREVİ BAŞIMIN ÜSTÜNDEDİR"

Şahin “Ordu’nun Yemişli Köyü’nden yola çıkıp da bugünlere ulaşmama imkân sağlayan Cumhuriyetimizi ve Cumhuriyet Halk Partimizi kuran yüce önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun yol arkadaşlarına minnetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Kurucu liderimizi özlemle ve rahmetle anıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi yüzyıllık geçmiş demektir, yüzlerce yıllık da gelecektir. Partime ve partime gönül veren herkese teşekkür ediyorum. 30 yılı aşkın süredir üyesi olduğum, her kademesinde sadece evlatlarımızın geleceği için, şevkle ve arzuyla çalıştığım partimin vereceği her türlü görev benim için bir onurdur, başımın üstündedir. Cumhuriyet Halk Partisinin il başkanlığı şahsım adına en üst seviyede bir görev ve mutluluktur. Şimdi ise; CHP milletvekilliğine aday adaylığımı açıklıyorum ve desteğinize talibim” diye konuştu. 

"HUKUK OKUDUĞUMDA BANA AİDİYET DUYGUSUNU CHP VERDİ"

“Bugüne kadar benimle yol yürüyen ve benimle yürümeye devam edeceğini bildiğim değerli yönetim kuruluma, ilçe başkanlarıma, tüm yöneticilerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, partililerimize ve parti dostlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum” diyen Şahin, “İyi ki varsınız, iyi ki birlikte yürüyoruz. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduğumda ve genç bir avukat olarak hayata katıldığımda bana aidiyet duygusunu sağlayan bu parti idi. Herkese kucak açan Cumhuriyet Halk Partisi bana da kucak açtı” şeklinde konuştu. 

"ÇAY TAŞIDIM YÖNETİMDE ÇALIŞTIM İL BAŞKANI OLDUM"

Şahin, “1987 yılı idi, partide çay taşıdığımı, ilçe binasını temizlediğimi bilirim. Bu parti bana 1989’da partimin en genç meclis üyesi olma onurunu yaşattı. Sonrasında ilçe yönetimlerinde çalıştım, il yönetim kurulu üyeliği yaptım. 2009 yılı idi merkez ilçe başkanı oldum. 2015 yılından bugüne kadar da il başkanlığı yaptım. Her zaman her kademede çalışmaktan hem keyif aldım hem de onur duydum. Tam 35 senedir partimin hizmetindeyim” dedi. 

"NE KADAR GÜLLÜK GÜLİSTANLIK TABLO ÇİZİLSEDE DURUM ORTADA"

Şahin, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum malum. Ülkemizde çalışan insanların %70 i asgari ücretle geçinmeye çalışıyor. Bugün alışveriş için markete gidip de acaba seçtiklerimin tümünü alabilecek miyim diye düşünmeyeniniz var mı? Ülkemiz artık yangın yerine dönmüştür, büyük bir ekonomik kriz vardır.”

"TÜM KAYGILAR CHP İLE BİTECEK"

“Değerli hemşerilerim; Şimdi bir gelecek inşa ediyoruz” diyen Şahin, “Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken meclis kürsüsünde ve ülkenin her köşesinde dile getirdiğimiz bu gelecekte gençlerimizin kaygıları, korkuları olmayacak, annelerin gözünün nuru olan çocukların karnı doyacak, hak hak edene ulaşacak, sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek. Buna ilişkin projelerimizi daha önce vizyon toplantımızda açıkladık. Aile destekleri sigortası, ilk yüz gün projesi, başta tarım olmak üzere tüm sektörlerde planlama vb. projeler” ifadelerine yer verdi. 

"BİRLİKTE GÜNEŞLİ GÜNLER İÇİN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM"

Şahin, “Bugüne kadar partimin il ve ilçe örgütlerimde çalıştım, bu kez mecliste, partimi mecliste temsil eden o dürüst, namuslu ve cesur insanlarla birlikte bu karanlığı yırtarak aydınlık yarınlara ulaşmak için çalışmak istiyorum. Saray saltanatının ve onun kifayetsiz muhterislerinin tarihin ders alınacaklar sayfasına yazılmasına şahitlik ve aracılık etmek istiyorum. Genel Başkanımız Bay Kemal’e türlü yakışıksız yakıştırmalarla saldıranlara liderimizin ve bizim halk olduğumuzu, halktan ve haktan yana olduğumuzu göstermek istiyorum. Değerli milletimize, güzel özle, güzel sözle ülke yönetmenin mümkün olduğunu, insanımızın güzellikleri hak ettiğini, her şeyin çok güzel olacağını anlatmak istiyorum. Desteklerinize talibim, beni hayallerinize, umutlarınıza ortak etmenizi diliyorum. Birlikte güneşli günlere doğru yürüyelim istiyorum." dedi. 

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı