Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

DOĞALGAZI UNUTMADIK

DOĞALGAZI UNUTMADIK

 

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ulaşım altyapısıyla ilgili çalışmaların hızlandığı bugünlerde doğalgaz için de çalışmaların başlamasını beklediklerini ifade etti.

2019 yılında Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin Gülyalı Belediyesi adına doğalgazın ilçe merkezine getirilmesiyle ilgili yaptığı ilk resmi müracaatın ardından bir müjde de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’den gelmişti. Güler, Gülyalı’ya doğalgazın konforunu yaşatacaklarını dönem dönem dile getirmiş ve doğalgaz konusu Gülyalı gündemine girmişti.

DOĞALGAZ KONFORUNU YAŞATALIM

Havaların ısınmasıyla birlikte gerek Büyükşehir Belediyesi’nin gerekse de Gülyalı Belediyesi’nin birçok noktada altyapı çalışmalarına hız kazandırdığını ifade eden Başkan Tepe, “Özellikle Turnasuyu Mahallemizde yoğun bir yol açma çalışması yürütülüyor. ‘Doğalgazın önünü açıyoruz’ diyerek Büyükşehir Belediyemiz sorumluluğunda bulunan başlangıcını belediyemizin yaptığı devamını Büyükşehir Belediyemizin yürüttüğü Ziya Gökalp Caddesi üzerindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından bu hatta doğalgaz getirilecek. Bu sayede Turnasuyu Mahallemizin karayolunun alt kısmında bulunan bölgesi tamamen doğalgaza kavuşmuş olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’i bakanlık deneyiminden dolayı doğalgaz için büyük bir fırsat olarak görüyoruz. Doğalgazı ilçemizin tamamına taşımak için birlikte çalışıyoruz” dedi. Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı