Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

DOĞUM GÜNÜ ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

DOĞUM GÜNÜ ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, kurum kültürünü geliştirmek, ekip ruhuyla çalışarak verimi artırmak, birlik, berberlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla başlattığı etkinlik kapsamında Müdürlük Personellerinin doğum gününü kutlama etkinliğine devam ediyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Müdürlüğün İnşaat ve Emlak Hizmetleri Şubesi'nde memur Hacer Naldemirci, Strateji Geliştirme Şubesi'nde memur Mustafa Kurul ile Makam Şoförü Tuncay Güler'in eğitim camiası olarak doğum gününü kutladı. Sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğinde bulundu.

Müdürlük personellerini bürolarında ziyaret ederek, sohbet gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, "Bizler sahada çalışırken, sizlerin bürodaki çalışmaları ile eğitimdeki başarımız artmaktadır. Sizler Müdürlüğümüzün gizli güçlerisiniz. Emeklerinize ve katkılarınıza teşekkür ediyorum. Günün anısına takdim ettiğimiz hediye ile doğum gününüzü kutluyor, hayat boyu başarı ve mutluluklar diliyorum." dedi.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak yapılan etkinlikten duydukları mutluluğu ifade eden Müdürlük personelleri İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş'a teşekkür etti. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false