Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

“DOKTORLAR KAZANACAK!”

“DOKTORLAR KAZANACAK!”

 

Ordu Tabipler Odası’nın 12 Temmuz’da Ordu TESK Otel’de yapılacak seçimlerinde iki aday ve liste yarışacak.

Eski oda başkanlarından Doç. Dr. Özgür Enginyurt’un listesi ile birlikte Tabipler Odası yönetimi için aday olacağını açıklamasının ardından dün de Uzm. Dr. Ali Coşkun ve 24 kişilik ekibi Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıklayarak seçimlerde kaybeden tarafın olmayacağını ifade etti.

Ordu Tabipler Odası seçimlerine kısa bir süre kala adaylar belirmeye başladı. Daha önce Ordu tabipler Odası Başkanlığı yapmış Doç. Dr. Özgür Enginyurt’un listesi ile adaylıklarını açıklarken dünde  Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı, Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Genel Koordinatörü Uzm. Dr. Ali  Coşkun Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısı ile 12 Temmuz Pazar günü saat: 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek Ordu Tabipler Odası Yönetimine 24 kişilik listesi ile talip olduklarını açıkladı.

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı aynı zamanda Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı olan Erdoğan Erişen, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler tarafından karşılanan Uzm. Dr. Ali Coşkun ekibini tanıtarak neden Ordu Tabipler Odası yönetimine aday olduklarını açıkladı.

“HERKESE KARŞI SAMİMİ DAVRANACAĞIM”

Herkese bir ağabey, bir kardeş sıcaklığında ve samimiyetinde davranacaklarını belirten Başkan Adayı Uzm. Dr. Ali Coşkun, “Deontoloji'yi yeryüzünde en mükemmel yaşaması gereken topluluğun hekimler olduğuna inandığım ve bu değerleri sîzlerin katkısı ile birlikte daha da yükseltmek için, Hekimler birbirinin kardeşidir demek için, Eksikleri tamamlamak için, Pratik yaşamda faydalı ve mesleki ihtiyacımız olan kursları ard ardına açmak için, Bilimsel toplantılar yapabilecek Eğitim komisyonunu harekete geçirmek için aday olduğunu belirtti.

“HEKİMLERİN SORUNLARINA ÇÖZÜM BULACAĞIZ”

Hekimlerin sorunlarına da çözüm bulmak için aday olduğunu belirten Uzm. Dr. Ali Coşkun, “Farklı alanlarda çalışan (İş yeri hekimleri, 1. Basamak Aile Sağlığı Merkezi Hekimleri, 2. Basamak hekimleri, 3. Basamak hekimleri ve Özel merkezlerde ve hastanelerde çalışan hekimler, Emekli olmuş hekim ağabey ve ablalarımız olan hekimler vs.) hekimlerimizin sorunlarının da farklı olduğunu tesbit ettiğimden, çalışma alanlarına özgü farklı bakış açısına sahip birimler oluşturma ve yaralarına merhem olmak için adayım.” Dedi.

“TÜM DOKTORLARI ÜYE YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Üye olma zorunluluğu olmadığından, odaya üye olmayan ve Tabipler Odasının mesleki havasını solumaktan mahrum kalan tüm doktorları odaya üye yapma yollarında çözüm üreteceklerini açıklayan Uzm. Dr. Ali Coşkun, “Tüm kardeşlerimizin sahip olduğu ve manevi değerinin yüksek olduğunu bildiğimiz Tabipler Odası kartlarının, maddi değerini de tarihi geçmişinin en yüksek seviyesine çıkarmak ve tüm büyük mağazalar, alışveriş merkezleri, benzin istasyonları, oteller, lokantalar ile indirim anlaşmaları yapmak için, Kardeşlerimizin her tökezlediğinde, koluna girip ellerini tutmak için, her mutlu günlerinde tam yanıbaşlarında olmak, en üzüntülü günlerinde bir ağabey gibi yanlarında olmak, Tabipler Odamızın gücünü arkalarında hissetmeleri için adayım.” diyerek her zaman hekimlerin yanında olacaklarını açıkladı.

Doktorların sosyal aktivasyonunu da sağlayacaklarını belirten Başkan Adayı Uzm. Dr. Ali Coşkun, hangi taraf ve görüşten olursa olsun, herkese önce önyargısız "hekim kardeşim" gözüyle bakarak sosyal faaliyetlerle doktorların iletişimini arttıracaklarını ifade etti.

“ORDU’NUN SESİ OLACAĞIZ”

Başkan Adayı Uzm. Dr. Ali Coşkun, Karadeniz'de ortak sorunlarla boğuşan komşu Tabipler Odalarıyla (Sinop, Samsun, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Tokat, Amasya, Zonguldak, Bolu) yakın ilişkiler kurarak ortak ve faydalı çalışma projeleri düzenlemek ve merkez Türk Tabipler Birliği odasında Ordu’nun sesi olacaklarını da sözlerine ilave ederek, “Birlikte yönetelim, Bunları ve daha fazlasını yapabilmek için siz hekim kardeşlerime ihtiyacım var. Ali kardeşinize destek verirseniz sîzleri asla mahçup etmeyeceğime bir hekim olarak söz veriyorum.” Dedi.

Enginyurt ve ekibine başarılar diledi

Ordu Tabipler Odası Yönetimi seçimlerinde yarışacağı diğer aday Doç. Dr. Özgür Enginyurt ve ekibine de başarılar dileyen Dr. Coşkun; “Pazar günü yapılacak seçimlerin kaybedeni olmayacaktır. Bu seçimin amacı hekimlere daha iyi hizmettir. Ben inanıyorum bu hizmeti hekimler alacaktır. Pazar günkü seçimlerin hekimlerin zaferi ile sonuçlanacaktır“ dedi.

UZM. DR. ALİ ÇOŞKUN KİMDİR?

Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı, Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Genel Koordinatörü Uzman Dr. Ali Coşkun, 35 yıllık hekimliğinin 24 yılında Ordu Ünye’de geçti. Evli olan Uzm. Dr. Ali Coşkun’un, biri hekim, diğeri eczacı olan 2 çocuğu var. Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı olan Dr. Ali Coşkun, 57 yaşında ve halen görevinde aktif olarak çalışmaktadır.

Yönetim kurulu adayları kimler?

 “Beklentileriniz doğrultusunda fark yaratacağımıza olan inancımızla, ilk kez çıktığımız bu yolda desteğinizi ve bizleri tecrübe etmenizi istiyor ve takdiri siz kardeşlerimizin ferasetli iradelerine bırakıyoruz” diyen Başkan Adayı Uzm. Dr. Ali Coşkun listesini ise şu şekilde açıkladı;

Yönetim Kurulu: Dr. Emre Gül, Dr. Gülsüm Karabulut, Dr. Hasan Yavuz Yıldırım, Dr. Mukadder Korkmaz, Dr. Serkan Akbay, Dr. Yücel Baştürk

Denetleme Kurulu: Dr. Hayrettin Eyüboğlu, Dr. Melek Özen Kılınç, Dr. Ömer Alp

Delegasyon: Dr. Ebru Kanber Güney, Dr. Erdoğan Yüksel, Dr. Halit Pilpil, Dr. İ. Ethem Durgun, Dr. M. Beşir Haseş, Dr. Mustafa Halıcı, Dr. Serdar Öztürk

Onur Kurulu: Dr. Emine Sayın, Dr. Dindar Kaş, Dr. Hüseyin Sağlam, Dr. Mahmut Serhatlı, Dr. Mehmet Deniz, Dr. M. Onur Sarıhan, Dr. Zafer Ünal. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu