Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

DOLDU TAŞTI!

DOLDU TAŞTI!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nun ev sahipliğinde bu yıl ilki gerçekleştirilen "1. Ordu Şehir Tiyatroları Festivali" bir birinden güzel oyunlara ev sahipliği yaptı.

ORDU SANATA DOYDU

Türkiye’nin dört bir yanından Ordu’ya gelen şehir tiyatroları sahneledikleri oyunlarla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. 

 "1. ORDU ŞEHİR TİYATROLARI FESTİVALİ" SONA ERDİ 

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri ile Ordululara unutulmaz anlar yaşatmayı sürdürüyor. Birçok kültür sanat etkinliğine ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi dolu dolu bir festivale daha imza attı. Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen "1. Ordu Şehir Tiyatroları Festivali" bir birinden güzel oyunları Ordulularla buluşturdu.

ŞEHİR TİYATROLARI ORDU’DA BULUŞTU

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sahnelediği "Aşk ve Gurur" adlı oyun ile başlayan festival kapsamında, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun "Kuvayi Milliye Destanı", Akçaabat Belediye Tiyatrosu'nun "Ayyar Hamza", Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun "Papaz Kaçtı", Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun "Komedi Mola", Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun "Kafkas Tebeşir Dairesi" ve Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ‘’Grönholm Metodu’’ adlı oyunları Ordulu tiyatro severler ile buluştu. 

“BU KİMİN HAYATI” GALA YAPTI 

Festivalde, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu da, sezon oyunlarından "Rumuz Goncagül" ve ‘’Bu Kimin Hayatı‘’ adlı oyunlarını sahneledi. Coşku içerisinde geçen festival, galası yapılan OBBKT’nin ‘’Bu Kimin Hayatı’’ adlı oyun ile son buldu. 

OYUNLAR KAPALI GİŞE OYNANDI, SEYİRCİLERDEN TAM NOT ALDI 

75.Yıl Cumhuriyet Sahnesi (OBBKT), Ordu Kültür Sanat Merkezi ve Atatürk Kültür Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı festivalde salonlar doldu taştı. Kapalı gişe oynanan ve tamamı ayakta alkışlanan oyunlar seyircilerden tam not aldı. 

Haber: Sümeyye TOMAKİN



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı