Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

DOLUDİZGİN!

DOLUDİZGİN!

Altınordulu çocuklara karne hediyesi olan Altınordu Belediyesi sömestr sinema günleri doludizgin devam ediyor.

Altınordu Trafik Eğitim parkında 4. Günü geride bırakan Sinema günlerinde çocuklar “Aya Sihirli Yolculuk” adlı animasyon filmi ile büyülü bir macera yaşadılar. Cesaret ve hayal kurma inancı aşılayan şirin bir öykü “Aya Sihirli Yolculuk” filmi ile Altınordu’lu çocuklar, eğlence ve heyecan dolu bir tatil gününü daha anılarına kattılar.

PATLAMIŞ MISIR VE ORGANİK ELMA SUYU EŞLİĞİNDE SİNEMA KEYFİ YAŞADILAR

Kız kardeşini kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan küçük bir çocuğun hikâyesini konu edinen filmde Peter, kötü Ay Adamı tarafından kaçırılan küçük kız kardeşi Anneyi kurtarmak için büyülü bir yolculuğa çıkar. Bunun için Peter’ın gizemli bir bölge olan Ay’a gitmesi gerekir.

Adeta mini bir şehir konseptinde olan Trafik Eğitim Parkında sevimli kahramanlar eşliğinde yaptıkları aktiviteler ve oynadıkları oyunlar ile hep birlikte keyifli bir gün geçiren çocukların mutluluğu sinema keyfi ile tavan yaptı. Altınordu Belediyesi tarafından ikram edilen patlamış mısır ve organik elma suyu eşliğinde izledikleri film ile maceradan maceraya fantastik bir yolculuğa çıkan çocukların neşesi görülmeye değerdi. 

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Aşkın Tören, “Geleceğimizin teminatı her bir çocuğumuz, bizim için ayrı bir değer ve en büyük zenginliktir. Çocuklarımızın mutluluklarına vesile olmak, onların coşkuları ve heyecanlarına ortak olmak bizim için ayrı bir motivasyon kaynağı. Çocuklarımızın duygu dünyalarını geliştiren onlara yeni ufuklar gösteren sanatsal ve kültürel etkinliklerimiz çeşitlenerek devam edecek. Çocuklarımızın mutluluğu için hayatın her alanında var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Altınordu Belediyesinin sanatsal ve kültürel etkinliklerini çok beğendiklerini ifade eden çocuklar ve aileleri, etkinlik için teşekkürlerini ilettiler.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı