Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

DOLUNAY’A MODERN OKUL BİNASI

DOLUNAY’A MODERN OKUL BİNASI

Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya 8 dönümlük alan üzerine yapımı devam eden Dolunay Ortaokulu’nun inşaat çalışmalarını inceledi.

 

 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının 2. döneminde hizmete açılmayı planlanan okulda çalışmalar devam ediyor. 


 Eğitim alanında atılan bu önemli adım, bizi oldukça memnun ediyor diyen Fatsa Kaymakamı Avni Kula, “Dolunay Ortaokulu, modern yapısıyla yeniliklere çağın gereklerine uygun bir eğitim ortamı sunacak. Hedefimiz, öğrencilerimizin en iyi koşullarda eğitim almalarını sağlamaktır.” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YENİ PROJELERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Fatsa'da yapılan her bir eğitim yatırımına destek olduklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise, “İlçemizin en büyük mahallelerinden birine yeni bir okul kazandırılıyor. Dolunay Ortaokulu'nun inşaat çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve hedefimiz, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının 2. döneminde okulumuzu hizmete sunmak. Belediye olarak eğitime her zaman destek vermeye devam ediyoruz. Her zaman söylüyorum bir kez daha tekrar ediyorum. Eğitimde yatırımlarında tasarrufumuz söz konusu değildir. Dolunay mahallemiz gerçekten çok güzel bir eğitim yatırımı kazanmak üzere." diye konuştu. Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cuma 24.1 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 23.3 ° / 14.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.4 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı