Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

DOMUZTEPESİ’NE PARAŞÜTLE ATLAMA PİSTİ 

DOMUZTEPESİ’NE PARAŞÜTLE ATLAMA PİSTİ 

Domuztepesi olarak adlandırılan Perşembe Belediyesi’nin çöp döküm alanına müdahale edilerek artık Paraşütle atlama pisti yapılacağı açıklandı.

Perşembe Belediyesi tarafından çöp döküm alanı olarak kullanılan Kabaktepe Sokak (Domuztepesi) olarak adlandırılan yerde metan gazı sıkışmasıyla birlikte ara ara yangınlar oluşmaktaydı. Kontrol altında tutulan ve metan gazı oranının düşmesi beklenen çöp alanına 16 Kasım 2019 Cumartesi itibari ile Büyükşehir Ekipleri ve Perşembe Belediye Ekipleri ile müdahale edildi.
Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, 31 Marttan önce söz verilen bu alanın rehabilitesi bittikten sonra “Paraşütle atlama pisti“ için gerekli olanak ve imkanlar sağlanarak Perşembeli ve tüm misafirlerin hizmetine sunulacağını açıkladı. Başkan Tandoğan alanla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

250 kamyon toprak düzenlenmesi yapılarak alanın tamamı rehabilite edilip bu alan yeşillendirilecek.
Perşembemizi kuş bakışı gören mükemmel bir manzaraya sahip olan bu alan bizim için büyük bir öneme sahiptir.
Yolu,ulaşımı çevre düzenlemeleri yapılarak bu alan Perşembemizin ve tüm misafirlerimizin vazgeçilmez nadide mekanı olacaktır.
Bizlerden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
Perşembe Belediye personeline ve bu alan için çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum.
Ekibimiz ve Meclis Üyelerimizle birlikte 31 Marttan önce hangi sözü vermiş isek bu sözlerin tamamını yerine getirmek için gece gündüz demeden aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Salı 23.4 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı