Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

DÖRT İLÇEYE ULAŞIM KONFORU!

DÖRT İLÇEYE ULAŞIM KONFORU!

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabataş, Korgan, Gölköy ve Aybastı ilçelerine geçişi sağlayan mahalle grup yollarını standartı yüksek konforlu bir yapıya kavuşturdu.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü asfalt seferberliği devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, coğrafi olarak engebeli ve dağınık bir yapıya sahip olan bölgenin grup yollarında, vatandaşların ulaşım kalitesini yükseltmek için yoğun bir mesai harcıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, mahalle ve grup yollarının standartını yükseltmek, vatandaşlara konforlu bir ulaşım sunmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

İLÇELERİN KULLANDIĞI EN YOĞUN GÜZERGAH

Kabataş ilçesini 3 ilçeye bağlayan grup yollarında ikinci kat emisyon asfalt çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Başkan Güler, “Kabataş ilçemize bağlı, Yeniceli, Düzmahalle, Çukurcak, Yakacık  ve Alankent mahallelerini birbirine bağlayan 6.5 kilometrelik güzergahı konforlu bir yapıya kavuşturduk. Burası hem nüfusun en yoğun olduğu hem de Korgan ilçemize geçişte yoğun olarak kullanılan bir güzergah” diye konuştu.

BAŞKAN GÜLER: “İLÇELERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Kabataş, Gölköy ve Aybastı ilçelerini birbirine bağlayan güzergahların da ikinci kat emisyon asfalta kavuştuğunu dile getiren Başkan Güler, “Kabataş ilçemize bağlı, Beylerli, Hoşkadem ve Aybastı ilçemize bağlı Alacalar mahallelerini birbirine bağlayan 6 kilometrelik güzergahımız da artık çok konforlu. Bu yolun bir diğer özelliği de Gölköy ilçemize bağlı Güzelyurt Mahallesi mevkiinden Kabataş ilçemize bağlı Beylerli Mahallesiyle birlikte iki ilçemiz arasındaki en kestirme güzergah olması. Ekiplerimiz tüm bu güzergahlarda, ikinci kat emisyon asfalt çalışmalarını tamamladı. İlçelerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Haber: Dilek TİRYAKi



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli